Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Na beindult Benkő műsora. Mit...

Na beindult Benkő műsora. Mit gondoltok erről az egészről?

Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 22:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
55%
#azt
2009. okt. 27. 20:50
 12/22 anonim ***** válasza:
68%
Azt hiszem az első résszel be is fejeztem a nézését. Ennek élvezeti értéke gyakorlatilag nulla, ilyet már láthattunk hármat is Nagy Ő címmel. Kamu az egész, Benkő nem fog magának feleséget találni a csajok közül, csak felmarkolja a lóvét ezért a szarért. Remélem megbukik a show, én tuti nem nézem tovább és talán sokan mások sem.
2009. okt. 29. 12:09
 13/22 anonim ***** válasza:
55%

Ojan Sz.r h már nézni kell :D:D

de ahogy az a szőke rövidhajú izél h a szeelme meg h megérintette..pff...meg az első részbe a nagydarab csaj XD

2009. nov. 2. 19:21
 14/22 anonim válasza:

A tegnapi adás sem volt egyszerű!!!!

:DDDDD

Azt a sok buta libát, úr isten!

Edit kihányt az autóból, de a "sofőr" meg sem állt, majd Benkőt smárolta a hányá**s pofájával...

Majd leesetem az ágyról úgy röhögtem.

:DDDDDDDDDD

Ezek a nők közül egyik sincs Dániel színvonalán, mert lehet, hogy Dani egy se**fej, de nem primitív.

Azok a hülye némberek, Főleg Kati, meg sem érti amit Dániel mond neki.

Iszonyat!

Teljesen kivagyok!

:DDDDDD

2009. nov. 3. 10:52
 15/22 A kérdező kommentje:
engem az a modell csaj irritál a legjobban. megmondta h nem akar Dánieltől semmit, azt mégis benntmaradt. meg ha jól emlékszem, akkor egyszer Dániel helyett Danit mondott :D de lehet, hogy csak már nagyon álmos voltam :D
2009. nov. 3. 13:54
 16/22 anonim ***** válasza:
46%
Nem tudom, hogy ki nézi, de nekem a reklám bőven elég volt! Illetve láttam belőle 2 percet! Tátott szemmel és szájjal néztem, aztán elkapcsoltam! Szánalmasak azok a nagymamák, akik bevonultak vonaglani és "kurvulni"... Szomorú, hogy Magyarország itt tart!
2009. nov. 15. 18:11
 17/22 anonim ***** válasza:
Megnézem néha-néha,de elég színjátéknak tűnik.Am meg áldásom rá és kiválasztott asszonykájára,jövőre meg indul mmmajd az újabb műsor ,,Benkő spermadonort keres,, címmel xD
2009. nov. 24. 19:54
 18/22 A kérdező kommentje:
:D:D második részben Sebeők Jánosnak keresnek majd pajtit :D
2009. nov. 24. 21:09
 19/22 anonim válasza:
73%

20.48 és 10.52 vok,

Azóta is mindig megnézem.

Döbbenet.

Vicc.

Borzalom.

Azért az nagyon durva, hogy az 5 gyermekes anyuka (Ivett) nem tudja elénekelni Halász J. Micimackó című dalát, mert nem ismeri a szövegét. De egy normális nő, nem hagy otthon hetekre 5 gyereket, főleg nem egy Benkőért.

Üdv Mindenkinek!

Egy 2 gyermekes anyuka

2009. nov. 25. 20:58
 20/22 anonim ***** válasza:
Hát igen először a Nagy ő volt m.országon,aztán az mtv-n a tila tequila majd az az olaszos is és a dupla élvezet most pedig ez a benkős.LoL EZ NEM AMERIKA
2009. dec. 13. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!