Na beindult Benkő műsora. Mit gondoltok erről az egészről?
Ugyan ez a műsor volt anno a Nagy Ő műsora, csak kicsit másképpen...
Az egész egy színjáték egyébként...
Azt gondolom, hogy lol :))
De most komolyan elkezdték Amerikában az ilyen jellegű műsort "A shot at love with Tila Tequila". Aztán jött "That's Amore" aztán "A double shot at Love"...akkor most Magyarországon is kezdik. Szerintem ez is csak ugyanolyan lesz mint a többi, én néztem Tila-s műsort (mivel lehetett rajtuk röhögni). 2 része is volt. És egyiknél sem találta meg a nagy "Ő"-t, szerintem ez se lesz külömb, legfeljebb egy jót szorakozunk rajtuk. Mi a biztosíték, hogy nem csak megjátszás az egész? És ha mégis tényleg úgy van ahogy mondják, szánalmas, hogy a média egy ilyensmibe fektet bele. De végül is szorakoztató műsornak elmegy. Egy lehetőség az őrült rajongó nőknek és kezdő színészeknek.
L17
Mi a férjemmel izgatottan ültünk le a tv elé este,gondoltuk jó kis agybutító műsor lesz,majd sokat röhögünk az idióta embereken akik összegyűltek.
Node,már akkor is forgott a gyomrom amikor a bevezető promóban a hónalját hintőporozták egy szépségszalonban a Benkőnek,amikor meg elkezdte stírölni a "lányokat"gyakorlatilag rosszul lettem.
Amikor meg a nyelvét kezte dugdosni az egyik csaj szájába,na akkor kimentem hányni.
Hiába,de nem tudom elfelejteni Neki amikor a Vacsoracsatában a tésztát a kutyaszőrös,retykós mosogatójából a kutyás,szutykos kezével összeszedte a retyvás fazekába,oszt egy gusztustalan törölközővel megfogva kitálalta a vendégeknek, a kutyaszőrös retkes asztalára!!És még kutyahúgyszag is volt a házában!!Isten bizony én akkor is hánytam tőle,pedig nem vagyok kényes,de ez undorító volt!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ többet nem nézem!!!
Utolsónak tök igaza van.
Undorító ez az ember.
Az összes lerobbant qrva csak a pénzre hajt, de sztem feleslegesen, hisz Dánielnek vajmi kevéske lehet belőle.
Ezek mind nagyon buta emberek.
Korlátolt paraszt pi*ák.
De viccesebb, mint a Gálvölgyi show.
Szét röhögtem a fejem rajtuk, Vodkázás közben. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!