Mi a véleményetek a Szulejmán című sorozatról?
Figyelt kérdés
Itt egy blog, ahol véleménnyel, kritikával. Kérlek olvassátok el, ha van időtök! De érdekelne a ti véleményetek is :)2013. aug. 9. 03:09
1/11 anonim válasza:
én utálom, látszik rajta a jó pofizás, mi magyarok nagyon megbocsátóak vagyunk, de nem tudom minek, mindenki hülyének néz minket ... én pl azért nemszeretem mert a szulejmánt (nem nézem a sorozatot de biztos hogy) ő a legszentebb szentek szentje.... és pont egy olyan részt fogtam el belőle amikor valami üzenetet küldött egy magyar királynak, a magyar király meg: höööh mit akar ez a semmi hagyjad már....
2/11 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van. Itt a blog, amit elfelejtetem linkelni. Ott is szó van erről a témáról.
2013. aug. 9. 12:18
3/11 anonim válasza:
Szulejmán a lázadó janicsárokat kivégeztette,nem játszhatta a "kegyes királyt". Egyébként zsarnok volt, a muszlimok szemében a hitük terjesztője, nekünk Mohács tragédiájának okozója. Gárdonyi az igazat írta meg az Egri csillagokban. Ami pedig Hürremet illeti, aki királyné lett, mindenkit legázolt maga körül, Ibrahimot is ő végeztette ki.
4/11 anonim válasza:
Úgy állítják be, mint olyan humánus lett volna, de ez persze nem igaz.
5/11 anonim válasza:
A magyar király akkor egy nagyon fiatal fiú volt, II. Lajos, aki helyett mások uralkodtak és aki alig húsz évesen halt meg Mohácsnál. Nem pedig egy elhízott, középkorú, gőgös alak.
6/11 anonim válasza:
de nem a valós történelem van benne csak az alapja az nem kell ilyen komolyan venni persze török sorozat tehát természetes hogy nagynak látják a szultánukat, amúgy ha nem ilyen véresen komolyan vesszük, nagyon jó és fordulatos sorozat,és persze a sorozat utálói most fikázni fognak de nem érdekel akkor is jó sorozat
7/11 anonim válasza:
a sorozat lehet hogy jó, de amire épül és ami mögötte van az rossz, legalábbis a magyaroknak szerintem ...
9/11 anonim válasza:
Most próbálják sokan rekonstruálni a valódi magyar történelmet, amelyet éppen Szulejmán és az utána következő szultánok romboltak le 150 év alatt! Hová lettek a városaink, falvaink az ország közepén, annak nagy részét kitevő hódoltságban? Már 1526-ban Mohács után legyilkolták és elhurcolták a török sereg portyázói (tatárok!) a Buda környéki összes település lakosságát, elhajtották az állatokat, aztán mindent felgyújtottak! A Tiszántúlon lefelé vonulva ezrek pusztultak el pestisben! 1546-ban, az első török adóösszeírás idején NINCS magyar lakosság sehol, és 1686-ig nem lesz! Puszta ráják nélkül (lakosok). A Habsburg hatalom és a földesurak a törökök elől menekülő szerbeket letelepítik 1691-ben, majd szlovák és német betelepülőket hoznak, nagy számban! A 150 éves török uralom következményeit a mai napig viseljük! KÖSZÖNJÜK, "NAGY Szulejmán"!
10/11 anonim válasza:
Hogy mi a véleményünk? Szerintem egy marhaság, hülyeség... :S Nagymamik, meg kiscsajok nézik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!