Ki a kedvenced a Csillag születikben?
Figyelt kérdés
2009. okt. 25. 13:41
51/66 anonim válasza:
Jó szerintem is hagyjuk abba de attól még Tomi :DDDD
52/66 anonim válasza:
ez már fársztó :D
André a jobb!!!
53/66 anonim válasza:
André? Aki állítja, hogy 300 szavazattal maradt le másodikként Tabáni után? Aztán meg kiderült, hogy ő lett az utolsó... kac-kac.
54/66 anonim válasza:
,,kac-kac,,
nem kell kinevetni!ha uccsó lett az lett,kit érdekel.akkor is legnagyobb csillag
55/66 anonim válasza:
Nem azért van kinevetve, mert utolsó lett, hanem, amiatt amit állított. És nem ő a legnagyobb... hanem TABÁNI ISTVÁN (L)
56/66 anonim válasza:
igaz,igaz,Tabáni nyert,ő a legnagyobb.....akkor André a 2.legnagyobb
amúgy azt nem ő találta ki,neki is mondták.és nemkellett volna az rtl-nek így megalázni.akkor most az igazat mondják neki,vagy nemis kellett volna válaszolniuk neki,ahelyett hogy haluskiztak
57/66 anonim válasza:
háát..szerintem is Tomi.:D <3
ellenvetés?-.-
59/66 anonim válasza:
Tomi és István a 2 legjobb :)
Hihi, megérte szavazni most Istvánra....
Amúgy azért kíváncsi vagyok, hogy akik szidják Istvánt, azok szavaztak- e a kedvencükre, vagy mástól várták volna el, hogy szavazzak pl. Andréra? A szavazati lehetőség mindenkinek adott volt....
60/66 anonim válasza:
Tomi Tomi és nincs ellenvetés:D(L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!