Mit jelent az IOU? (Sherlockban)
Eddig a legjobb amit halottam az h: I=jód O=oxigén U=urán
a rendszámaik pedig a mesekönyvben lévő mesék száma nektek mi a véleményetek?

A szlengben az "I owe you" - tartozom neked rövidítése, mivel a betűk és a szavak kiejtése is azonos.
Nem láttam a sorozatot, de lehetséges hogy az? Vagy milyen körülmények között jelenik meg az IOU?

Érdekesnek érdekes, csak betegesen túl van bonyolítva és el van húzva a magyarázat. Sherlock is csak ember, akármilyen okos, nem tökéletes. Neki is vannak érzelmei, ő is lehet sokkos vagy szomorú, nem lehet az egész élete előre megtervezett, kitalált és eljátszott. Én személy szerint még csalódott is lennék ha az utolsó könnycsepp vagy kézmozdulat is csak bekalkulált színészkedés lenne, mert egy kis érzelem többet ér ha valóságos, mert kimutatja vele, hogy fontosak neki.
Szerintem az ilyen embereknek nagy pofára esés lesz amikor kiderül egy sokkal egyszerűbb megoldás és aztán megy tovább az élet a történetben miután elintézték ezt az incidenst és többet nem is kerül szóba...

(Jut eszembe, a sírás a tetőn nem volt benne a scriptben, csak Benedictet elkapta a hév és... na igen, a fél stáb zokogott.)
Egyébként szivárogtak ki képek, ahogy egy hapsi vérrel teli zacskókat tart a kezében, tehát a tömeg eltakarta a 'testet'.
Januárban kiderül. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!