A Disney csatorna milyen időközönként szokott teljes műsorcserét csinálni?
Figyelt kérdés
Arra gondolok amikor szinte az egész műsorkínálatot lecserélik teljesen másra. Ahogy olvasgattam vissza évekre a Disney műsorait, feltűnt, hogy pár éve sokkal jobb kínálat volt és több élőszereplős is volt ami most nagyon hiányzik. Mostanság csak animációst látok és azokból is inkább a babáknak valók vannak. Pár éve nagyon sok külföldi élőszereplőset is adtak mint a Violetta, Bia, Soy luna, Alex és bandája sőt volt hogy 2 vagy 3 is ment egymás után ezekeből de utána mindig csak egyet adtak le de ma már egyet sem...Max az Ayla a mostani de az nagyon fantáziátlan. aztán ott voltak az originalok mnint a bizaardvark, kc a tinikém, indul a risza -ez mondjuk rég volt, sydney és max..és ilyenek...Ezeket már rég láttam. Mostanság mintha változatlan lenne a műsorkínálat. Mennyi idő közönként szoktak teljes műsorkínálatot cserélni? Legyen akár évek is de a mostani az borzalom...Este is sok kedvencem született mint a binny és a szellem, evermoor, sadie sparks, pizsihősök...igen ezke is animáciok de legalább szórakoztatók voltak. ezeket is újra nézném néha. Azt vettem észre, hogy nagyon régi sorikat már nem nagyon vetítenek újra pl.indul a risza egyszer volt mikor elsőnek adták azóta sose láttam újra, vagy a jonas, hanna montana, a régi disney sorik. Hiányoznak a régi sorozatok, aaz újakkal sehogy nem tudok megbarátkozni. Dőleg ez a ghostforce, tini dron osztag, békaland...a kedvenceimet cserélték le ezekre, teljesen újak és egyszerűen érdektelenek valahogy. A régiekben legalább volt valami közös pl.varázslat, esti hangulat...az egy jó rendszer volt. Ti milyen disney sorikat szerettek?ápr. 18. 01:30
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!