Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Animaxon hogy választják ki...

Animaxon hogy választják ki hogy mit szinkronizálnak le, mit adnak?

Figyelt kérdés

A szinkronizálásról annyit hogy ajánlóban volt hogy jön a kilari 2. évada, most komolyan, van egy felmérés ami szerint 14 év körüli lányok nézik az animaxot? Van sok régi anime aminek nem drága a jogdíja

Amúgy meg régen adtak feliratos animét is nem volt probléma pl. a Wild Arms , stb.

DE tényleg érdekelne hogy ki és milyen döntési mechanizmus alapján dönt

#anime #szinkron #Animax #TV #szimkronizálás
2013. aug. 2. 00:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom megnézik,h melyik mennyibe kerül és mennyi nézője van más országokban, meg felmérik h itthon kik nézik a csatornájukat és ez alapján próbálnak dönteni.

De én vhol azt olvastam,h állítólag már nem akarnak animékkel foglalkozni, hanem élőszereplős sorozatok lesznek, mint régebben volt pár rész a Doctor Who-ból és van megint meg stb.

2013. aug. 2. 10:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Arra az egyre volt jó számomra az Animax, hogy megismertem a Doctor Who- t :D

Szerintem is úgy lehet. De már tényleg alig foglalkoznak valamivel. Régen az A+ volt helyette azt hiszem. Na az még jó is volt.

2013. aug. 2. 11:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Az Animax meg fog szűnni. Miután az AXN csatornához tartozik, és nem jött be nekik ezek a dolgok. Valamivel ki kell tölteniük a műsoridőt, csak ezekkel tudják.

Asszem október 1-től lesz az AXN új csatornája, valami AXN Black, és elvileg leszenek rajta animációs filmek/sorozatok, DE korántsem biztos, hogy anime. Ami nagy valószínűséggel menni fog rajta az a DragonBall folytatása. Többről nem tudok, és én is csak neten olvasgatva találtam rá ezekre az információkra.

Ha igaz ez AXN Black-es dolog, akkor ermélem, hogy lesznek rajta animék. AXN reklámban ahol az online playerüket reklámozták, ott láttam FMA jelenetet, szóval én véleményem szerint nem fognak megválni az animéktől, csak jelentősen lecsökkentik a szerepüket a TV-ben.

2013. aug. 2. 23:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Akit érdekel úgy is megfogja nézni felirattal, akit meg nem úgy is hisztizik a naruto meg egyéb magyar szinkronáért.
2013. aug. 3. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!