A Csillag születik műsorban igazságosan mondott nemet a zsűri a tolókocsisnak? (nem jegyeztem meg a nevét! ) Nekem tetszett!
21:33
az oké h.ez nem a Megasztár,és sokféle produkció szóba jöhet.de a sokfélébe az énekes előadások is beletartoznak.és más éneklős produkciókat is továbbengedtek!!!ez a srác sokakat lenyűgözött!!!ostobaság volt nem továbbengedni!!!!kellett a hely az új "Spice Girlsnek"???(a vonagló táncos csajok)))
Szóval én úgy gondolom, hogy azt is figyelnie kéne a zsűrinek, hogy egy produkcióból lehet-e többet kihozni, mint amit elsőre mutatnak.
A gyerekek tánccsoportja tud új koreográfiát betanulni, tehát rendben van, a törpe artista is talán tud új dolgokat bemutatni, ez csak egy volt, a kosarasak koreográfiája érdekes volt, a zenékre megkomponált sportmutatványok ugyancsak variálhatók tovább, az énekes számok szintén hozhatnak újakat, még az az 5 táncos lány is, hiszen régóta csinálják, és új zenére új koreográfia, oké.
De például a rúdtáncos mi újat tudna egy másik produkcióban? A megfelelő szórakozóhelyeken ő sikeres, de nagyjából mindig ugyanaz lesz, és bár a pasikat lenyűgözi, de nem nagyon fog tudni megújulni. A színpadon meg kötelező az újítás.
12:48- as vagyok.....
most néztem meg a tegnapi részt....őszintén, nem szégyelve bevallom, hogy hullajtottam könnyeket, amikor nemet mondtak! Pedig olyan jól énekelt...Azokat meg tovább viszik akiknek nincs is tehetségük...szem.étség sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!