A csillagszületikes kimeszelt néger férfi/nőtől mért vágta úgy hanyatt magát a zsűri?
Nekem nagyon nem szimpatikus. Egyszer nézhető volt, oké, de annyira nem nyűgözött le a vonaglása. Kb ugyanazt láttuk, mint az előző produkciójában. Szerintem nem volt benne semmi plusz. Csak annyi változatosság volt hogy a végén bőgött és csíkokban leizzadta azt a fehér festéket.
Szerintem voltak nála jobb produkciók, amik nem jutottak tovább. Nektek is tényleg annyira tetszett?
én sem értem hogy ebben mi olyan jó
érdekes érdekes, de hogy mindig ilyeneket csináljon :S
Most nem volt olyan jó a produkciója, mint amivel bekerült, de a többieknek sem!
Nekem nem tetszett a kínai csajé, aki a Mulant énekelte, egyedül a Tecáé volt jó most, ja és nem azért jutott tovább, mert vak, hanem ő tényleg jó!
Dávidé sem tetszett, pedig a Mizu előző előadása jó volt. Viszont a házaspáré tetszett, az a ruhacserélős, de az sem volt kiemelkedő.
Te jóó ég! Továbbjutottak?
Rendben, szépek, jók. egyszer. De többet nem vagyok rá kíváncsi...
Remélem hamar kiesnek.
(Most fogom csak megnézni mert tegnap nem láttam.)
ma 11:37 vagyok
Oh, szóval a bohócról van szó. Azt hittem arról a házaspárról. Na mindegy. Most már nem alkotok véleményt míg meg nem néztem a műsort.
Nekem tetszett Gomez, megértem hogy első lett a zsűri szerint
Amúgy a tegnapi produkciók... Khm... Gomes, Appril, és Teca tetszett... Esetleg még a házaspár... Viszont mind a négyen a multkorihoz képest gyengébbek voltak, viszont élvezhetőek... a többi szerintem borzasztó volt, ha ezekkel rukkolnak elő a castingon, akkor szerintem tovább se jutnak. Főleg Timi Chen... Mi volt benne jó?!?!
12:16!
Egyrészt tudtommal dél-afrikai származású (legalábbis egyik szülője révén biztosan), ahol elég gyakoriak a színsebőrűek.
Másrészt csak rá kell nézni ott, ahol nincs kipingálva. Nézd meg a kezét, nyakát!
Harmadrészt nem lehetek a fiad, legfeljebb a lányod. Már ha tényleg ilyen öreg vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!