Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Milyen sorozatot ajánlotok...

Milyen sorozatot ajánlotok majd a Dexter után?

Figyelt kérdés
Jelenleg főként a Dextert nézem, viszont már az utolsó évadját járja, így lassan kéne egy másik sorozat, amely majd pótolja a helyét. Leginkább a Breaking Bad és a Mentalista között vacilálok. Melyiket ajánljátok inkább egy Dexter fannak ? :D illetve ha van más ötletetek, akkor azt is leírhatjátok, előre is köszi! :) (20/F)

2013. júl. 24. 00:06
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kimerítő válaszokat! Végül a Gyilkos elmékbe és a Breaking Bad-be kezdtem bele, egyelőre az előbbi jobban bejön, izgalmasabb, fordulatosabb, el is kezdtem darálni, de akkor majd ezekszerint az utóbbi is jobb lesz az első 2 évad után (most se rossz, csak kicsit vontatott).

Köszi mégegyszer!

2013. júl. 27. 13:44
 12/19 anonim ***** válasza:

A gyilkos elmékben is van pár laposabb rész, de ha amúgy bejön, akkor érdemes kitartónak lenni és nézni, mert most pl. az újabb évadok egyre izgalmasabbak és vannak benne olyan részek, amiket nézve az ember köpni-nyelni nem tud, néha visszahozza azt az érzést, ami a Dexternél volt sokszor, hogy olyasmi történik, hogy totál ledöbben az ember, de ugyanakkor azt érzi, hogy fantasztikus rész! ;)

És ugyanúgy, mint a Dexternél itt is sokan fejlődik a szereplők jelleme az évadok során, szóval érdemes nézni.

A mentalista is jó, de az ennél lightosabb, ott inkább a főszereplő trükkjei és megoldásai viszik a sorozatot, vér és durvább esetek alig vannak. A Red John-os szál sokszor szóba sem kerül, ill. a főszereplő érzelmesebb is és az egész sorozatban több a vicces jelenet, és jó a csapat. Én szeretem ezt is, de tényleg egészen más, mint a Dexter.

Pl. ami a Dexternél majd minden epizódban előjött, hogy történt valami annyira váratlan fordulat, ami felforgatta Dex egész világát, itt olyanból kb. évadonként van 2. Szóval ez egy kicsit más világ.

2013. júl. 28. 18:03
 13/19 anonim ***** válasza:
Nézd meg a Mentalistát én nyugodt szívvel ajánlom. Emellett amik még nagyon jó sorozatok, az a Rejtély, Heuréka, Revolution.
2013. júl. 29. 16:12
 14/19 anonim válasza:
Én a Bates Motelt ajánlom mindenképpen! :D
2013. aug. 7. 17:13
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
breaking bad-et tényleg érdemes tovább nézni és nem megítélni az első pár rész alapján... én néztem dextert első két részt bírtam... néztem mentalistát 2 évadot is, elején tetszett de aztán nekem túl egyhangúvá vált... a breaking bad viszont szerintem zseniális és teljesen hihető reális története van annak ellenére hogy milyen kemény sorozat... épp ezért szeretem, na meg a karakter fejlódés is tetszik benne... + a 4-5. évadban már vannak olyan részek ami egy mini akció filmmel is felér... én azt ajánlom nézd meg az 1. és 2. évadot ennyi esélyt adjál neki :)
2013. aug. 9. 18:04
 16/19 anonim ***** válasza:
52%

A breaking bad egy különös jelenség. Az első két évad elég gyenge, a harmadik már jó, a negyedig és ötödik akkora minőségbeli változáson ment keresztül, hogy túlzás nélkül lehet mondani, hogy minden idők legjobb sorozata és semmi nem mérhető hozzá.

De tényleg nem túl jó az első két évad. Néha nagyon vontatott tud lenni. De ha olyan sorozatot akarsz látni, ami keresztbe lenyeli a dextert minőségben, akkor ezt ajánlom.

2013. szept. 17. 03:16
 17/19 A kérdező kommentje:
Nekivágram utólag a Breaking Bad-nek is, hát nem volt rossz döntés! Nekem az első két évad egyelőre bejött, igaz hogy kicsit lassú, főleg az első évad, de mindvégig fent tudták tartani a feszültséget, nem untam magam rajta. Jelenleg a 3. évad elejénél tartok, egyelőre nagyon bejön, Dextert még nem múlta felül számomra, de ez lehet csak azért mivel az nálam örök kedvenc (sajnos a befejezést illetve az egész 8. évdot elb*szarintották kicsit, de a 7. évadig szerintem tűrhető volt, több-kevesebb kivétellel).
2013. szept. 24. 23:31
 18/19 anonim ***** válasza:

Örülök hogy bejött a BB, innen még egyre és egyre jobb lesz, el se hiszed majd. :)

Sajnos már csak egy rész van hátra és vége örökre... hú de nagyon sajnálom, nagyon fog hiányozni ez a sorozat!

2013. szept. 25. 14:40
 19/19 anonim ***** válasza:
Csá true detective-t ajánlom matthew mccaneghy olyan monológokat tol,hogy leszakad a fejed ez is sorozatgyilkosrol szól bár itt azután nyomoznak de még jobb is mint a dexter szerintem érdemes megnézni. Aztán ott van még a mr.robot hackerszervezet megakarja dönteni az illmuniatit az is beszippanthat simán.
2016. febr. 2. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!