Mi a véleményetek a Glee 4. évadáról?
Szia!
Nekem őszintén nem igazán tetszett...A másik 3 sokkal jobb, követhetőbb és összeszedettebb volt. Nem a szakítások miatt gondolom ezt, mert az érthető még. De ahogy utána össze vissza történnek a dolgok, az borzalmas. Vegyük például Blaine-t. Az egyik pillanatban nagyon szomorú Kurt miatt, aztán az író rájött, hogy ez egy vígjáték, ezért Sam-be szeret bele, majd Kurttel van újra. Tisztázza már az érzéseit!
Emellett szerintem már túl sok az új szereplő, így rengeteg mindenre nem jut elég idő. Például Rachel nagy fellépése annyiból áll, hogy elénekli a dalt, és annyi. Vagy fektethettek volna kicsit nagyobb hangsúlyt akkor már Adamre. Különben miért hozták be?
Meg rengeteg minden történik a színfalak mögött. Például Sam vagy akár Blaine honnan tudja Adam nevét? Kurt említette meg neki az esküvőn, mikor összegabalyodtak?
Remélem az 5. évad jobb lesz.
Ez persze csak az én véleményem. Szeretem a Glee-t. Tényleg! A kedvenc sorozatom, nagy hatással van rám, inspirációt adott, és nagyon tehetségesek a színészek.
15/L
Nekem az első három jobban tetszett, most hogy így össze vissza élnek, nincsenek együtt... a régi bandát hiányolom :)
(Csak én vagyok az egyetlen aki nem találja sehol a 4. Évad 15. Részét :( ?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!