Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A média rossz irányba tereli...

A média rossz irányba tereli a gyerekeinket, mi lesz még később?

Figyelt kérdés

Sok kisebb gyerek nézi pl: Az Éjjel-Nappal Budapest műsort. A facebook-on utána lehet nézni, honnan tudom. A klubuk-ban is rengeteg nagyon fiatal néző ír. Ebben a sorozatban ugye állandóan verekednek, meztelenkednek, szeretkeznek, trágárul beszélnek.

És sok minden néző, legjobban a fiatalok követik ezt a példát, és viselkednek úgy, mint ők!

Utcanőt nevel a média a gyerekeinkből, és a média rátereli a szülőkre, hogy ők nem nevelik jól a gyerekeiket.

Aztán ott van Miley Sirus, SP, Justin Bieber, akiket szintén követnek a kisebbek. Sajnos belenéztem egy youtube-os klipbe, ahol illegette magát egy 10-en éves, ilyen zenére.

Úgy nevezik ezt, hogy "új fiatal generáció"?, akik alig töltik be a 6. életévet és kapnak egy iPhone-t.

És nem csak a gazdag családból származóak, értem ezt a kisebb fizetésből élő szülőkre is, mert, ha neki van, akkor nekem is kell.

A média Trend világot teremt a kisebbeknek, aztán később állandóan a plázákban lógnak, az utcasarkon keresik kenyerüket. A fiatalabb fiúkból meg egy verekedős ember lesz.

Van a mondás: Amilyen a szülő, olyan a gyerek, de sajnos minden gyerek ezt az utat követi, így viselkedik.

2013. júl. 9. 20:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Ma olvastam, hogy a Facebookon (de mit keres ott egy 10 éves kislány?) példaképének tekinti a gyerek a bulizós-részeges-botrányos prosti VVÉvát! Ezt az "értékrendet" sújkolja a gyerekekbe a média.
2013. júl. 9. 21:55
 2/2 anonim ***** válasza:
A plázák tele vannak 14-16 éves, prostinak öltözött, forrógatyás plázamacákkal. Undorítóan viselkednek.
2013. júl. 9. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!