Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért tömik a gyerekek fejét...

Miért tömik a gyerekek fejét ostoba mesékkel?

Figyelt kérdés

A tartalmuk teljesen bugyuta. Nemcsoda, ha a gyerekek buták lesznek ...

És azok a hisztérikus szinkronhangok...

Más országokban is igy visitanak a mesék?

2009. okt. 13. 17:31
 1/9 anonim ***** válasza:

a Spongyabob-ra

meg ilyenekre gondolsz?

2009. okt. 13. 19:42
 2/9 A kérdező kommentje:

azokra is, meg amik pl minimaxon mennek

még ha szép is egy mese, miért kell az orrhangon hisztiző szinkronhangokat betenni

az én gyermekem utálja ezeket a hangokat

2009. okt. 13. 20:25
 3/9 anonim ***** válasza:

Az idióta szinkronhangok megvannak szintén... főleg ha olcsón akarják csináltatni. :D

Én a Chowder után mellesleg már semmin nem lepődök meg...

... hittem ezt amíg a minap be em sétált valamelyik meseadón a képernyőbe egy hatlábú pók...

Nem mondom, hogy biológusok figyeljék a hitelességet, mint pl egy Vizipók-csodapókban, de ez nonszensz.

Vmi gyermekpszichológus biztos indokolni is tudná de a gyerekek nemhiszem, hogy tartalom után választanak mesét..:S

2009. okt. 14. 23:20
 4/9 anonim ***** válasza:

Mert a gyerekek ezt szeretik

és a nézettségre mennek

2009. okt. 14. 23:24
 5/9 anonim ***** válasza:

spongyabob cuki.én 20 vagyok és nézem...:))

amúgy igazad van...a régi meséket alig ismerik..ez baj.a szülők felelőssége.

2009. okt. 16. 07:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Én nem sűrűn néztem meséket gyerekkoromban sem,most sem.De az unokaöcsém igen,és borzalmasak azok a mesék,be kéne tiltani,jó lenne,ha gyerekek is értelmes műsort néznének "mesék" helyett.
2009. okt. 17. 11:23
 7/9 anonim ***** válasza:
45%
Ne bántsd Spongyabobot, nagyobb fejjel valahol nevetségesen poénos :D:D:D
2009. okt. 17. 15:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előző előtti válaszolóval, szerintem is be kéne tiltani azokat a bugyuta meséket amik most mennek a Cartoon Networkon meg mindenhol.Csak az ilyen régi bábos meg hasonló meséket kéne adni a televízióban.Minden gyerek most anime őrületben van, mint pl a Bakugan, és aki nem nézi azt lenézik a többiek, meg sokszor tapasztaltam már rége, mikor az öcsém még kicsi volt(és ő is elég ritkán, sőt szinte soha nem nézett mesét), a barátjánál volt, és a barátja kérdezte tőle hogy mivolt az egyik részbe, az öcsém nem tudta, mert nem ismerte azt a mesét, csak azt hazudta, hogy megfeleljen a barátjának, és ahogy már mondtam, nem tudta, hogy mi volt abban a részben, látszott rajta, hogy majdnem sírógörcsöt kapott.Ezért nem kéne, hogy a gyerekeknek meséket adjanak.Nézzenek azok is rendes műsorokat!
2010. jún. 30. 12:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Pl olyanokat, mint a Discovery is, azokból tanulhatnak is.

Előző

2010. jún. 30. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!