A VV-t este 7-kor gyerekek is nézik ugye? Akkor most ki a példaértékű?
Én nem nézem így a gyerekeim sem.De nem is engedném!
Szerencsére eddig még nem találkoztam ilyen problémával a környezetemben pedig van óvodás állt.iskolás és közép iskolás gyermekem is.Irritál ez az egész undorító műsor!Sajnos a reklámokba is beteszik így az ember néha belelát de amint észreveszem el is kapcsolom!Hülyítik a népet!Addíg se azon morfondíroznak az emberek mennyibe kerül a kenyér!
Nem ismersz így nem tudhatod milyen az életem!
Nem sajnálom Tőled!Hiszen ahogy írtam semmi közöm hozzá!
Ha Te ezen tudsz kikapcsolódni tedd meg és kapcsolódj ki!
Én csak azt sajnálom,h.előzetesek vannak napközben amikor a gyerekek is láthatják!Ha ők így szeretnek élni Tegyék!
Trágár és a Nőket lealacsonyító beszédek hangzanak el benne.Persze nem vagyunk egyformák!Én egyszerűen nem ilyen vagyok!Nem vagyok az ilyen dolgokra kíváncsi.És a gyerekek értékrend kialakulása szempontjából kifejezetten káros ez a műsor!
Nyilván nem gyereknek való műsor, de én úgy gondolom, ha helyesen neveled a gyereked, akkor egy műsor nem fogja elferdíteni a gondolkodásmódját. Csírájában kell elfojtani. Magyarul elmagyarázod neki mi helyes és mi helytelen és ha helytelen, akkor miért az.
Felnőtt emberek értékrendénél pedig amennyiben az az értékrend egészséges, akkor csak kikapcsolódik az a szerencsétlen, felesleges bántani. Egyéb esetben pedig tök mindegy.
ez nagyon gyenge érv arra hogy Gigike a jótündér, Éva meg a gonosz boszorka, az erőlködésed nevetséges.
mellesleg a gyerek ne nézzen VV-t, már bocs! -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!