Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért utasította vissza...

Miért utasította vissza szerintetek Kocsis Korinna az egyik koronát a Szépségkirálynőben, Tv2-n?

Figyelt kérdés
2013. jún. 23. 00:01
 1/10 A kérdező kommentje:
Talán csak nem pucér fotók készültek róla és megijedt, hogy kiderül? A többiek sokkal szebbek voltak.
2013. jún. 23. 00:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

"Kedves Barátaim és Ismerőseim!

Mindenek előtt nem győzöm hálámat kifejezni azért a sok biztatásért és szeretetért, amit a közösségi média nyilvános és privát oldalain az elmúlt napokban fejeztetek ki számomra.

Mindez sok erőt és kitartást adott számomra, hogy az elmúlt másfél hétben a maximumot hozzam ki magamból a végső győzelem érdekében, még ha ez most sajnos az eredményben nem is tükröződik.

Nagy szükségem volt erre, mert annak ellenére, hogy elsőként jutottam be a válogatóról a verseny döntőjébe, a verseny hivatalos Facebook oldalán a legnagyobb számban, (majd 1400) lájkolt kép rólam került ki, a legfontosabbnak tartott háziversenyt a Miss Beauty Face-t megnyertem, két ponttal maradtam le a Miss Bikini címről, majd nektek köszönhetően a Facebookon közzétett szavazás alapján legtöbben engem szerettetek volna végső győztesnek is látni – jelentős és folyamatos ‘ellenszélben‘ kellett helytállnom a versenyen.

Ahogy a Miss Intercontinental címről történő lemondásra vonatkozó döntésemet sem hirtelen és a helyszínen hoztam meg, úgy ezeket a sorokat is még a döntő előtt egy nappal írtam meg, annak tudatában, hogy nem én nyerem a Miss World és Miss Universe Hungary címek egyikét sem.

Az okokról bővebben nem áll módomban információkat megosztani Veletek, mivel jelenleg köt a Magyarország Szépe Kft-vel kötött szerződésem, - annyit szeretnék elmondani, hogy miután a Miss Intercontinental címnél nemzetközileg magasabbra rangsorolt, Miss Earth Hungary címet már 2009-ben elnyertem, legfőbb célom ezzel a lemondással az volt, hogy ne fosszam meg egy általam már átélt nagyszerű élménytől azt a szépségkirálynő-jelölt versenytársamat, aki a zsűri pontszámai alapján utánam következve, a negyedik helyet szerezte meg.

Gratulálok a győzteseknek!

Kocsis Korinna"

2013. jún. 23. 00:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Vagyis a TV2 hazudott! Hülyének nézik a nézőket. Napokkal előbb már eldőlt, kit, mennyi pénzért vásárolt be az apuci. A Hajdú és az "ügyvezető igazgatónak" kinevezett buta liba celeb Sarka Kata mindent levajaztak előre! Igaza van Korinnának, felfordult a gyomra ettől.

"Update: szerintem azért az is elgondolkodtató, hogy Kocsis Korinna tudta előre, hogy nem ő fog nyerni :) Egyik Velvet cikkben pedig Hajdú Bojler Péter így mentegetőzik: "...Azt pedig végképp nem tudja, honnan veszi Kocsis, hogy sejthető volt, nem ő fog nyerni, a háziversenyek során és a döntőben ugyanis más-más tagokból állt a zsűri...."

Aha".

2013. jún. 23. 13:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Komment a netről: "Kedves Korina! Végigolvasva az összes elérhető cikket, hozzászólásokat, végül is akkor sem értem mi történt. Abban egyetértek, hogy ez a hajdu tényleg egy "köcsög, de még mekkora",( a kedves feleségéről már nem is szólok), az is világos, hogy a cél a minél több - jól jövedelmező telefonos voksolás, vagy valami más? Végre, személyedben akadt egy csaj, aki borított, mert borítani. Gratulálok - úgy hogy csak az érzéseimre hagyatkozva kiállok melletted. Egyébként a kép alapján nem csak szép, hanem okos is vagy...végre egy okosabb résztvevő ebben a mocskos bizniszben, amit ez a Hajdu próbál, láthatólag sikerrel uralni. Azért hálás lennék, ha egyszer elmondanád, valójában mi is történt, mert hogy történt valami, amit a gyomrod nem vett be az biztos. Még egyszer gratulálok, minden jót kívánva egy öreg (75éves)szurkolód. szurkolód".
2013. jún. 23. 13:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

"Most olvasd el még egyszer az elsô pontot. Konklúzió - szvazhatsz te telefonon jó drágán bárkire, ez már elôre le volt pacsizva. Gyengébbek kedvéért - nerc. Még gyengébbek kedvéért - bunda. Egyéb ok szükséges még egy jóérzésű embernek?".

[link]

2013. jún. 23. 14:00
 6/10 anonim ***** válasza:
61%
Azért utasította vissza, mert derogált neki a 3. hely, ám ezt így nem akarta kimondani és ezért kreált köré egy történetet. A szépségversenyek mindig is meg voltak és meg is lesznek bundázva, ez nyílt titok volt, ebből kár volt ilyen perpatvart csinálni. Mivel már 4 éve kapott egy koronát, és számos versenyen vett részt, ő ezzel teljesen tisztában volt, hogy mi és hogy van megbundázva. Érdekesnek tartom, hogy ezek után elindult a versenyen. Valószínűleg ha az első helyezést kapja, azért nem tálalt volna ki, pedig az is ugyanolyan tisztességtelen lett volna, mint a 3. helyezés. Remélem hogy szép kis pert akasztanak a nyakába, illetve úgy érzem, hogy ezzel a húzással elvágta magát a szakmájában. Egy ilyen labilis hisztérikával nem sok ügynökség akar majd foglalkozni, hisz kitudja, róluk is mit tálal majd ki. Ő idén valószínűleg ezért a 15 perc hírnévért jött, és ennyi is fog járni neki. Miután lecseng az egész történet, feledésbe fog merülni a neve, mert a szépségiparban dolgozók fekete bárányként fognak rá tekinteni, és mindenki hátat fordít neki. Az egy dolog, hogy a rajongói áhitattal nézték végig ezt a "csodálatos királynői megnyilvánulást", de az a rajongótábor kevés ahhoz, hogy ő ebben a szakmában maradhasson. Lehet, hogy ott és akkor büszke volt magára, hogy ezt meg merte tenni, de amikor a sajtó nem hívogatja már a telefonján, és egy hívás sem érkezik munkáltatóktól sem, akkor hatalmasat fog esni a szép kis pofikájára.
2013. jún. 25. 02:35
 7/10 A kérdező kommentje:

Csaltak és nemcsak Kocsis Korinna szerint. Üres szavazólapokat gyűjtöttek be a zsűritől, napokkal előbb eldöntötte a Hajdú és a földbuta Sarka, ki nyerhet.

[link]

2013. júl. 3. 23:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Meg is érdemli, aki hisz a kiskegyednek, a hotnak, és az egyéb szennylapoknak. :D Engem őszintén szólva nem lepett meg ez a botrány, ha igaz, ha nem. Mindig is bundázva voltak a versenyek, eddig is mindenki tudta, most egy kicsit nagyobb hangot adtak neki, ennyi. Már rég lecsengett a dolog, Korinnával a fene nem foglalkozik, a királynőknek viszont beindult a karrierjük. Ennyit ért el vele. Na meg egy év múlva elrontja a következő versenyt is, mivel le fog járni a szerződése, és "ki fog tálalni". Most van egy éve kitalálni a sztoriját. Ha annyira ki akarna tálalni már most megtette volna, hisz a szerződésszegés már megtörtént, per már így is lesz, erre felesleges hivatkozni, hogy ezért nem mond többet.
2013. júl. 4. 00:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Hajdú sarka, mint ügyvezető igazgató! Ezek után már nem is lep meg semmi.
2013. júl. 4. 13:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Na és milyen alapon lett Budapest szépe Baukó Éva? Aki kőkemény alkoholista és botrányokat okoz.
2013. júl. 5. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!