Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek miért utasította...

Szerintetek miért utasította vissza Korinna a koronát? Megsértődött?

Figyelt kérdés
2013. jún. 22. 21:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
én is ezen gondolkodtam. szerintem jó fej akart lenni, mert hogy ő már ugye nyert, és azt akarta, hogy más is nyerjen. kedves dolog lett volna tőle, de tudhatta volna, hogy a szabályzat tiltja, mert így elég nagy égés lett belőle szerintem. pedig ő volt a legszebb szerintem.
2013. jún. 22. 21:46
 2/12 A kérdező kommentje:
De ha egyszer nyert, akkor minek indult megint?
2013. jún. 22. 21:48
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem első akart lenni és a 3. hely nem kellett neki.
2013. jún. 22. 21:50
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ezt írta a Facebook oldalán:

Kedves Barátaim és Ismerőseim!

Mindenek előtt nem győzöm hálámat kifejezni azért a sok biztatásért és szeretetért, amit a közösségi média nyilvános és privát oldalain az elmúlt napokban fejeztetek ki számomra.

Mindez sok erőt és kitartást adott számomra, hogy az elmúlt másfél hétben a maximumot hozzam ki magamból a végső győzelem érdekében, még ha ez most sajnos az eredményben nem is tükröződik.

Nagy szükségem volt erre, mert annak ellenére, hogy elsőként jutottam be a válogatóról a verseny döntőjébe, a verseny hivatalos Facebook oldalán a legnagyobb számban, (majd 1400) lájkolt kép rólam került ki, a legfontosabbnak tartott háziversenyt a Miss Beauty Face-t megnyertem, két ponttal maradtam le a Miss Bikini címről, majd nektek köszönhetően a Facebookon közzétett szavazás alapján legtöbben engem szerettetek volna végső győztesnek is látni – jelentős és folyamatos ‘ellenszélben‘ kellett helytállnom a versenyen.

Ahogy a Miss Intercontinental címről történő lemondásra vonatkozó döntésemet sem hirtelen és a helyszínen hoztam meg, úgy ezeket a sorokat is még a döntő előtt egy nappal írtam meg, annak tudatában, hogy nem én nyerem a Miss World és Miss Universe Hungary címek egyikét sem.

Az okokról bővebben nem áll módomban információkat megosztani Veletek, mivel jelenleg köt a Magyarország Szépe Kft-vel kötött szerződésem, - annyit szeretnék elmondani, hogy miután a Miss Intercontinental címnél nemzetközileg magasabbra rangsorolt, Miss Earth Hungary címet már 2009-ben elnyertem, legfőbb célom ezzel a lemondással az volt, hogy ne fosszam meg egy általam már átélt nagyszerű élménytől azt a szépségkirálynő-jelölt versenytársamat, aki a zsűri pontszámai alapján utánam következve, a negyedik helyet szerezte meg.

Gratulálok a győzteseknek!

Kocsis Korinna

2013. jún. 22. 21:54
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
igen, valószínűleg hasonló okokból, de nem igazán jól oldotta meg, nagyon ciki volt és ilyet élő adásban nem csinál az ember.
2013. jún. 22. 22:00
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Én ezt nem hiszem el, ez kamu. Mivel modell, tavaly óta készülhettek róla aktfotók is, ezt pedig a szépségversenyeken tiltják. Úgyis kiderült volna, inkább nem vállalta. Ezzel csak az a baj, hogy ilyet TILOS élő adásban elkövetni!
2013. jún. 23. 00:09
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem tilos ilyet élőadásban elkövetni, az élő adás pont az ilyenektől vicces és érdekes. Igen, nem akart 3. lenni, mert az már volt.
2013. jún. 23. 08:24
 8/12 anonim ***** válasza:
ha már egyszer megnyerte a miss earth címet, akkor mégis mi a fenének indult megint?! idióta
2013. jún. 23. 14:02
 9/12 anonim ***** válasza:

mert miss world vagy miss hungary akart lenni

idióta meg te vagy, barátom!

2013. jún. 24. 11:54
 10/12 anonim ***** válasza:
de miért? nem tök mindegy? mindegyiknek ugyanakkora a "rangja"
2013. jún. 24. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!