Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Az Animax tv csatorna mitől...

Az Animax tv csatorna mitől ilyen gyenge?

Figyelt kérdés
Alig mennek rajta animék, csak ilyen True Blond, Real Human..meg egyéb semmitérő baromságok mennek rajta. Anime is alig-alig, azokból is csak a vacakabbak mennek folyton ismételve.

2013. jún. 21. 21:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert alacsony a nézettség, az eddig sugárzott animék vetítési szerződése is lejárt már, és nincs pénz újjakra.

Így szépen kopik a nézettség is egyre jobban, és mivel az Axn a támogatója, vagy testvér csatornája( vagy nem tudom) így az amerikai vackokat sugározza.

2013. jún. 21. 21:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom nem tudják megvenni a normális animéket.

Vagy fogalmam sincs. :'D

Pedig lenne rá bőven igény.

De akkor már külön csatorna kéne, mert elég gáz, hogy a MINIMAX után kezdődik... Egyszer elaludtam rajta, reggel egyik haverom betört a szobámba, és a tv-n mimimax ment. Hát nem tűnhettem valami érett fiúnak. :D

2013. jún. 23. 01:38
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem az animék, valamint mindenféle +16-s, vagy +18-s besorolású filmek miatt.

Szerintem egy másik tévéadónak kel kiadni a sávot.

2013. jún. 23. 14:59
 4/9 anonim ***** válasza:

A csatorna már lényegében az AXN szemetesládája. Több tényező közrejátszott abban, hogy Magyarországon az anime gyakorlatilag egy halott szórakoztatási formává váljon, legalábbis ami a nagyobb közönséget illeti, és ennek a folyamatnak az Animax sajnos nemcsak részese, de áldozata is lett.

Már akkor is alacsony volt a nézettsége, amikor még mentek rajta animék rendesen. Így nem lenne értelme sem megújítani az eddigi animációs sorozataik vetítési jogát, se újakat venni. Tehát az AXN és tulajdonosai szempontjából a leginkább költségkímélő megoldás, ha hagyják az animéket a francba, és élőszereplős műsorokkal pakolják tele a műsorkiosztásukat.

Hogy miért nem próbálkoznak legalább kísérletjelleggel egy pár új animét behozni, olyanokat, amik népszerűségükkel külföldön már bizonyítottak és itthon is jó esélyekkel indulnának, azt nem tudom, úgyhogy ehhez nem tudok mit fűzni.

2013. jún. 23. 18:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Az A+ volt a legjobb. Most egz nagz sz*r.
2013. jún. 30. 12:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok meddig húzza még ez a csatorna...
2013. jún. 30. 13:25
 7/9 anonim ***** válasza:
szerintem azért mert az anime közösség inkább a neten van sokkal könnyebb a netről válogatni és nagyobb a választék és a müsor idő is akkor van amikor neked jó
2013. jún. 30. 14:59
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Kihagytátok a legfontosabbat: hogy számos tévén nem is fogható. Az enyémen a Minimax után csak a monoszkóp van. Anyámékhoz kell mennem, ha animéket akarok nézni, mert náluk lehet.

Úgyhogy vagy annyi tévén elérhető, mint a Minimax vagy ne csodálkozzanak, ha az emberek inkább megnézik az indavideon.

2013. júl. 16. 11:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Amióta nincs az A+ (2007.júl 02.) , azóta a színvonal jelentősen romlott. Legalább azokat az animéket,amelyeket azon az adón vetítettek,átvehették volna...
2013. szept. 6. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!