Hogy fog zajlani a szerdai X faktor? Mindenkit szerdára hívtak? Megint olyan embertelenség lesz, mint májusban?
Figyelt kérdés
2013. jún. 12. 17:40
2/4 anonim válasza:
Gratulálok, hogy hívtak! :) Ha jól tudom, ez már mentorok előtt lesz, nem? :) Ha a mentorok előtt, akkor nem lesz olyan embertelen, mint májusban... sokan lesznek, de már bent leszel a székházban. Mozoghatsz, stb... nem ilyen zárt helyes cucc.
Szabad kérdeznem, hogy mikor értesítettek? :) Illetve ez hanyadik fordulód? (május 25-én az elsőn voltál vagy mint visszahívott?)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi :) Igen, ez már a mentorok előtt lesz :) Májusban visszahívott voltam. Az katasztrófális volt, szervezettség 0 kb... :s azt mondták h ez kulturáltabb lesz, hát remélem :) Kedden hívtak fel, h jövő hét szerdán 8ra kell menni.
2013. jún. 13. 16:41
4/4 anonim válasza:
a második vagyok! :) Hatalmas gratuláció, ügyes legyél! :)
Én is májusban volta, de nekem az az első forduló volt... hát.. tényleg katasztrofális volt a szervezettség! bár ott kellett a tömeg a kinti felvételek miatt! :) Engem egyelőre nem hívnak.. már nem is reménykedem.. pedig nagyon jó lenne! neked gratula és sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!