Mért érdekel mindenkit annyira az a hülye valóvilág!?
wááááhhh!! A VALÓVILÁG HÜLYESÉÉÉÉÉÉÉÉÉGGG!!!
Minden harmadik kérdés az, h: jaj, a valóvilágba a katika mega pistike azok jártak és mi a véleményed a marcikárol? áááhh háth ettől én meghülyülök, most komolyan ez mért jóh? Sztem tiszta baromság. Egy rakás szar. Már bocs a kifejezésért.
Te meg bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiii
vagy...
Nem tudom, de ha nem érdekelné az embereket (nem lenne nézettsége), akkor nem lenne műsoron egy kereskedelmi tévén.
Az ismeretségi körömben "hivatalosan" szinte senki nem nézi, ám ha felmerül egy név, akkor érdekes módon mindenki tudja, kiről van szó:-).
Sokan azonosulni tudnak egy-egy játékossal vagy helyzettel, ezért érdekel sok embert, még azokat is, akik "nem nézik".
Én is bele szoktam nézni, pedig úgy voltam vele, hogy engem aztán abszolút nem érdekel:-).
Az előzővel én is úgy voltam, hogy nem néztem tv-ben, de a neten követtem, barátnőkkel (muszájból) beszéltünk róla, tudtam ki kicsoda, nagyjából mi történt, ki mikor esett ki. A cikkeket is sokszor elolvastam.
Most viszont abszolút nem követem, 1-2 szer belenéztem valami nagyon beharangozós cím alá, de azt se tudom, ki vannak bent, 2-3 név van csak meg.
Amíg jártam dolgozni ott kaptam hülyét a mit csinált tegnap Seherezádétól + mi volt a barátok köztben-től.
Annyit tudok belőle, amibe a szalagcímeket belebotlok. Pl. most Alekoszos Veronika akart megverni valakit az index szerint.
Előzőben még szurkoltam is pár embernek, de most nem ismerek senkit.
Én őszinte leszek, bár nem szavazok, de nézem.
Egész nap "értelmes" dolgokkal foglalkozom és vágyom egy kis homályra, egy kis nulla értelemre, egy kis teljesen értelmetlen kikapcsolásra. Hát pont erre jó a való világ.
Ha van időm akkor én szívesen megnézem egy alapzajként megy,közben pedig valamit csinálok.
Én is egész nap gondolkodom,rohangálok és elfáradok nagyon a nap végére és jó egy kis szünet,ezzel a műsorral teljes mértékben lezsibbad az agyam és kikapcsol.. Egy héten 2-3× megszoktam nézni.
Kedves első! pontosan ez a baj, hogy aki nem nézi ezt az idiótaságot, azt máris leb*zizzák, lekö.csögözik, lehü.lyézik, stb. már bocs, de montam én RÁD valaha is valamit!? mert én nem hiszem. ha hü.lyeségnek tartod, amit kérdeztem, akkor fölöslegesen jössz ide, csak azért, hogy leb*zizzál!? úgy mellesleg meg lány vagyok, szóval ez alapból hülyeség. persze nyilván newm ilyen értelembe mondod, de ettől függetlenül...
Most komolyan, csináltam és NEKED valamit??? annyit montam, hogy a valóvilág egy hülyeség, ez téged tényleg annyira zavar, hogy muszály volt ezt, vagy miwan!? ba.zd+ én is ugyanúgy mondhatnék rád bármit, amiért szereted. ennyih, most mér volt ez jóh, nem tudom. Pont ez a baj, aki nem nézi ezt a sz@rt, akkor az már "nem menő", meg "nem normális" meg stb. ennyih
Az előzőt néha bekapcsoltuk és ment a háttérben.
Egyik barátnőm is ezt csinálja, benyomja a tévét, közben netezik, néha odanéz.
Szomszédnak konyhában megy főzés közben.
Ismerek olyat is, aki tényleg nézi rendesen, de nem az a napi témája.
És sajnos olyat is, akivel ha találkozom elkezdi, hogy mi volt tegnap a Gergő farkával, láttad-e. Nem, nem érdekel Gergő farka meg a műsor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!