Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mért érdekel mindenkit annyira...

K.lau13 kérdése:

Mért érdekel mindenkit annyira az a hülye valóvilág!?

Figyelt kérdés

wááááhhh!! A VALÓVILÁG HÜLYESÉÉÉÉÉÉÉÉÉGGG!!!

Minden harmadik kérdés az, h: jaj, a valóvilágba a katika mega pistike azok jártak és mi a véleményed a marcikárol? áááhh háth ettől én meghülyülök, most komolyan ez mért jóh? Sztem tiszta baromság. Egy rakás szar. Már bocs a kifejezésért.

2011. nov. 9. 20:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

én is szeretem..ciki nem ciki..az arénát csípem..leginkább a feladatos részeket szeretem..és nem ez a témám mindennap..

én utállom a zombis..sci-fi,horror filmeket..nekem az hülyeség...ha te nem nézed ne érdekeljen..mindenki nézze azt amit szeret..

2011. nov. 14. 16:43
 12/12 A kérdező kommentje:

ebbe is van igazság... persze, az nekem aztán 8, h ki mit néz, mondom, nekem csak az a bajom, h a csapból is ez folyik már, és azt is idegesítik vele, akit abszolút nem érdekel...

persze, ízlések és pofonok

csak az olyat utálom, h hiába mondja az ember, h nem érdekli, azért mondják neki.... meg h lógok itt a neten és minden harmadik kérdés itt, vagy bárhol máshol az oldalak, mind csak az, h a valóvilág ígyúgyamúgy... és én erre nem vagyok kíváncsi :SS

am alapból tévét se nézek, szóval ez nálam már eleve hülye téma :D

2011. nov. 16. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!