Szerintetek is sz*mét a barátok köztbe a Botond?
lemaradtam a végéről linda mérnem ment vele?:O
am jó köc$ög :S
Remélem ez a kis Linda majd rájön mekkora egy gyökér,szemétláda ez a Botond.
A Botond meggondolta magát,és azt mondta a Lindának,hogy maradjon itthon,mert ne hagyja itthon az apját,mert megijedt attól amit a csaj mondott,hogy ő majd Kanadában csinálja a házimunkát,mos,főz-persze a Botond utalja a csaj főztjét és ő arra gondolt,hogy majd iskolába fog járni vagy dolgozni a Linda. Jó nagy paraszt a gyerek,sík ideg vagyok miatta:):)Úgy csinál a felszállásnál,mintha annyira hiányozna neki majd a Linda,összeérintik az üvegen át a kezüket,a Linda sír,a Botond meg elindul a székekfelé leülni,meglát egy fiatal csinos csajt,egyből mosolyog rá,és leül mellé,persze az a csaj is Kanadába megy.
Nézd meg a www.rtlmost.hu-n ott vissza tudod nézni a sorozatot,mindenesetre jó nagy szemét amit a Lindával művelt.Ilyen is csak 1 pasi lehet... Na persze tisztelet a kivételnek.
Igen egy sorozat,ezt senki nem firtatta :D
De az életbe is vannak ilyenek,ennyi
Tényleg nagyon szemét!!!!Én azt hittem,hogy tényleg szereti a Lindát...
Ja amúgy nem fog visszajönni sztem mert kiírják a sorozatból,de azt nem tudom,hogy 1-2 év múlva visszajön-e de egyenlőre biztos nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!