Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek is sz*mét a...

Szerintetek is sz*mét a barátok köztbe a Botond?

Figyelt kérdés
FEl se szállt a buszra már csajozik.
2009. okt. 8. 21:37
 1/9 anonim ***** válasza:

lemaradtam a végéről linda mérnem ment vele?:O

am jó köc$ög :S

2009. okt. 8. 21:48
 2/9 anonim ***** válasza:
elég érdekes ahogyan a Botond gondolkozik.de azert kivancsi lennek hogy kiirjak a sorozatbol,vagy hamar visszajön
2009. okt. 8. 21:57
 3/9 A kérdező kommentje:

Remélem ez a kis Linda majd rájön mekkora egy gyökér,szemétláda ez a Botond.

A Botond meggondolta magát,és azt mondta a Lindának,hogy maradjon itthon,mert ne hagyja itthon az apját,mert megijedt attól amit a csaj mondott,hogy ő majd Kanadában csinálja a házimunkát,mos,főz-persze a Botond utalja a csaj főztjét és ő arra gondolt,hogy majd iskolába fog járni vagy dolgozni a Linda. Jó nagy paraszt a gyerek,sík ideg vagyok miatta:):)Úgy csinál a felszállásnál,mintha annyira hiányozna neki majd a Linda,összeérintik az üvegen át a kezüket,a Linda sír,a Botond meg elindul a székekfelé leülni,meglát egy fiatal csinos csajt,egyből mosolyog rá,és leül mellé,persze az a csaj is Kanadába megy.

Nézd meg a www.rtlmost.hu-n ott vissza tudod nézni a sorozatot,mindenesetre jó nagy szemét amit a Lindával művelt.Ilyen is csak 1 pasi lehet... Na persze tisztelet a kivételnek.

2009. okt. 9. 00:03
 4/9 anonim ***** válasza:
55%
Ez csak egy sorozat
2009. okt. 9. 00:08
 5/9 A kérdező kommentje:

Igen egy sorozat,ezt senki nem firtatta :D

De az életbe is vannak ilyenek,ennyi

2009. okt. 9. 00:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem az hogy itt reklámozzam de aki lemaradt az RTL most oldalán meg tudja nézni a filmet amiről szó van.
2009. okt. 9. 02:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Én csak azt sajnálom, hogy a szemét Vandának igaza lett a Botond miatt. Nagyon utálom azt a csajt, egy kis szarkavaró liba a sorozatban...
2009. okt. 9. 09:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Tényleg nagyon szemét!!!!Én azt hittem,hogy tényleg szereti a Lindát...

Ja amúgy nem fog visszajönni sztem mert kiírják a sorozatból,de azt nem tudom,hogy 1-2 év múlva visszajön-e de egyenlőre biztos nem!

2009. okt. 9. 19:30
 9/9 Nikcsi ***** válasza:
Mar nem azert, de a csaj mit kepzelt hogy o csak otthon ul es hazimunkazik? Mert azert elni is kell vmibol, a munka meg budos neki, elvarna hogy eltartsak... Hat en se vittem volna magammal. :)
2009. okt. 10. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!