Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Tudnátok valami jó naruto...

Tudnátok valami jó naruto fanficet írni ami be van fejezve?

Figyelt kérdés
Szeretnék valamit olvasni de ha elkezdek valamit akkor kezdem megunni ha túl hosszú vagy már képtelenség hogy megtörténjen a mangában is. valami valóságosabbat szeretnék és ha lehet sakura is legyen benne:) ő a kedvencem xD

2013. jún. 2. 15:17
 1/4 anonim ***** válasza:
2013. jún. 2. 15:43
 2/4 anonim ***** válasza:
26%

írok ide egyet neked:

egy fehér esővel borított cseresznyevirág kis története:

Sakura Naruto és Sasuke a háború után a faluban..:

(naruto elmegy rament enni)

sakura-izé sasuke örülök, hogy vissza jöttél a faluba

sasuke-akarsz valamit?

sakura-hát izé, csak arról amit még akkor mondtam mikor elmentél....(elvörösödik)

sasuke-nincs rád pazarolható időm (elindul)

sakura-sasuke álj! én csak, csak azt szeretném mondani, hogy... hogy amit akkor mondtam, azt, azt komolyan gondoltam! SZERETLEK (megjelenik a közelben Ino is)

Ino-mit mondtál sakura, ismételd meg!

sakura-ino, te meg mit...

sasuke-sakura, egy percre sem kérdeztem az érzéseidet, vagy nincs igazam? (megfordúl és sakurára néz)

ino-sakura kontroláld egy picit magad, már elegem van belőled, és az önzőségedből, sasuke most tért csak vissza a faluba, te meg újra rámászol!

sakura-ino neked semmi keresnivalód itt...

sasuke-sakura épp itt az ideje annak, hogy egy nagyon fontos dolgot tegyek meg veled, amit már sok ideje meg akartam tenni, nem igaz Ino?

Ino-(elmosolyodik) avarrejtekbe nem valók hisztis hazudós kislányok sakura! ezt jobb lenne elfogadnod

sakura-mit beszélsz?

sasuke-mi az utolsó kívánságod?

sakura- (megijed) hm?!

sasuke- (előrántja a kardját és egy minutum alatt szíven-szúrja sakurát) egy dolog lezára

sakura-(haldoklik) de, de miért, MIÉRT SASUKE? (megérkezik tsunade, kakashi, guy, naruto, shikamaru, kiba, choji, hinata, lee és tenten, sasuke óvatosan átkarolja Ino-t)

Kakashi-sakura te már a kezdetektől fogva csak teher voltál, így sasukét bíztuk meg azzal, hogy távolítson el téged.

naruto-boccs sakura, de mindig csak megjátszottam, hogy tetszel nekem, igazából szerintem elég randa vagy.

tsunade-mindig is sejtettem, hogy bekövetkezik a háború épp ezért felkészítettelek, de ez után már nincs rád senkinek szüksége (elmosolyodik)

shikamaru-komolyan te nagyon idegesítő csaj vagy sakura

hinata-hát-hát én-én is így-így dongolom

sasuke-ja és mellesleg sakura, inot szeretem (elkezd kuncogni)

ino-(szintén kuncog)

(egyesével mindenki elkezd röhögni, és egyszerre röhögnek sakura halálán)

sakura-sa-sa-sasuke (megd*glött szegénykém :P)

kakashi- (bedobja sakura holttestét egy verembe) naruto, mindenki, ki kér ráment? Nem én fizetem :P (és mindenki boldogan elmegy :))

2013. júl. 5. 23:41
 3/4 anonim ***** válasza:
értelmes gyerek az utsó
2014. júl. 28. 01:25
 4/4 anonim ***** válasza:
#2-es, ez ütött :D
2017. júl. 21. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!