Tudtok monddani olyan one direction fanfictiont ami BE VAN FEJEZVE, vagy MÁR 70 RÉSZ FELETT van?
Figyelt kérdés
CSAK magyar, és NE Larry2012. okt. 23. 10:30
1/8 anonim válasza:
Igaz hogy csak 28 részes, de nagyon jó és már be van fejezve.
Egyébként Zayn-ről és egy rajongóról szól akivel összejött: [link]
2/8 anonim válasza:
[link] Most kezdtem, de több mint 70 fejezetesre tervezem a történetet. Ha gondolod néz meg.
3/8 anonim válasza:
[link] Most kezdtem, de több mint 70 fejezetesre tervezem a történetet. Ha gondolod nézd meg.
4/8 anonim válasza:
: [link] Harry-s (DE nem LARRY-s) és 70 rész felett van ;) Szerintem elég jó.
5/8 anonim válasza:
Utolsó: Én is ezt olvasom, egyik kedvenc blogom!:)
6/8 anonim válasza:
7/8 A kérdező kommentje:
köszi!
2012. dec. 30. 15:49
8/8 anonim válasza:
Bár nem teljes, mert még új, de én csak ajánlani tudom. Ha jól tudom, nagyon sok részes lesz. Mindegyik fanfic arról szól, hogy az írója összejön az egyik 1D-s sráccal, de ezt egy fiú írja és Niall szemszögéből meséli el a sztorit. Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!