Egy Fan kérdése:
Tudtok nekem valami jó One Direction-os blogot linkelni?
Figyelt kérdés
Sok blogot olvasok, de mind abbahagyta, vagy ritkábban ír a suli miatt... Én egy olyan blogok szeretnék ami még így suli mellett is naponta legalább egyszer posztol.2012. szept. 8. 22:54
1/10 anonim válasza:
[link] <--- nekem ez a kedvencem :D
Ő sem posztol mindennap mivel suli mellett senkinek sincs ideje. De heti 2-szer 3-szor biztos. Csak komizni kell és jön a kövi rész.
2/10 anonim válasza:
ez az enyém ma kezdtem :) [link]
3/10 anonim válasza:
[link] :) Most kezdtem nemrég.
5/10 anonim válasza:
[link] még csak most kezdtem, de sietek a folytatással :))
6/10 anonim válasza:
Lehet, hogy valamikor majd naponta 2 részt is írok! (Ahogy megengedi az időm)
Remélem tetszeni fog!
8/10 anonim válasza:
Romániában lakik a csaj, és nem rég kezdte, eddig csak egy fejezet van, de nekem nagyon tetszik. Remélem, hogy ő fog majd posztolni, mivel nemsokára már vakáció amúgy is.
9/10 anonim válasza:
Ez az enyém :)
Még csak most kezdtem, de próbálok írni új részt, amint tudok. Fiú vagyok és Niall szemszögéből mesélem el a sztorit. Komikat várok! Köszönöm :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!