Kedvenc nickelodeon sorozat/mini sorozat?
Nekem a big time rush mert irtó vicces és jók a zenék benne.
Azt is írjátok meg hogy miért.
mini sorozatból meg azt szeretem amiben a lila és barna gyurma hülyéskedik,mert aranyos és érdekes a grafika.
Nekem a V, mint viktória volt a kedvencem. De sajna a 4. évadot már nem is fordítják.. sőt nem is adják le.. :$ pedig biztos klassz lett volna..
Jah.. és hogy miért is... azért mert nagyon szeretem a szereplőket, jól játszanak.. (bocs Miley rajongók.. de szerintem a Victorious csapata sokkal jobban színészkedett, mint a hannah montana csapat.. :$ ) aranyosak az epizódok.. jól kitalált.. a részek követték egymást.. és még a ruhák is tutik voltak *-* :DD röviden ennyi
Avatar. Fantasztikus történet, érdekes világ, gyönyörű animáció, és tudja, mikor kell magát komolyan venni, és mikor kevésbé. Még a magyar szinkron is egész jó lett.
Mini-sorozatból talán régen az "Akciócsoport Most!" volt a kedvencem, csak sajnos már nem adják :/
21/F
Rocksuli
Meg persze a Spongyabob és az Angyali Keresztszülők
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!