Mondanátok pár Madagaszkár pingvinjei beszólásokat?
1. Nukleáris reaktor! :D OMG
2. Ej ha ezt a részt meg nem is láttam? Melyikben van? :D
én sajnos pingvinfüggő vagyok..megnézem, ha módom van rá reggel7 és nyolc között, délután, vagy éjjel...mikor-hogy'
a bevezető képsoroknál hallható a kapitány parancsa: vidám arccal integet... .ez már-már szólássá vált...
.aztán: .... .ha jót akartok magatoknak, egy darabig nem mentek be.. mondja a gyűrűsfarkú rettenetes büdösre utalva, miközben peckesen kijön a klotyóról..
talán még a félnótás mókus, amikor rácsodálkozik a térképre: ez olyan ismerős...mintha láttam volna már...-hát persze, ez a hátad mögött lévő állatkert-. -jé...itt van állatkert?
nem ezt kérdezted ugyan, de a legjobb karakterek: Rico,az izomagyú, Roger a zenekedvelő krokodil és Sam a félnótás mókus..
ez pont egy olyan animációs sorozat, ami nem igazán gyerekeknek való
Totális egyetértek utolsó válaszoló!
Én is minden részt láttam már, de az új évad részei sajnos még nincsenek lefordítva :(
Szerintem is Rico a best of pingvin, de azért többiek se semmik :D
Tudom hogy nem való gyerekek főleg a mai világban :)
20/F Norby voltam vétel és vége :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!