Mondanátok pár Madagaszkár pingvinjei beszólásokat?
hogy még jobb kedvünk legyen...azt el kell ismerni, hogy a szinkron az fantasztikus...
ahogy Dzsoi a kenguru beszél..no és milyen komoly fenyítéseket alaklmaz...
aztán Toigli...amikor listával a kezecskéjében elmegy mindenkit legyőzni...na az a sorozat sem semmi...talán az elefánt a legjobb...amikor csak néz..és csitt-csatt a betonon van...
az egyik csimpánz szinkronja valami fenomenális...mertugye a másik néma...szóval a szinkronrendező is megérdemel egy éljent...
ja, amikor a félelmetes krokodil elkezd énekelni...na azt is nehéz volt röhögés nélkül rendezni...
a Comedin megy délután, majd másnap reggel, és a nickelodeon késő este...
ja, és a holdmacska...az eszem megáll...
tehát, hogy hol van az ajtó, az itt jelképes, mert az összes más is képtelenség..ez benne a jóóó.
:-)
"Kovalski!Lehetőségek?"
Meg persze Mort bociszeme azzal, hogy "Szeretem a lábakat"
Ja, és haverom szokott azzal szivatnim, hogy Morisnak szólít, Julien királyt utánozva (elég jól), kb. "Morissz!"
ugyan ez nem beszólás, de fujjuk doktort szinkronizálni nem kis feladat...
szóval akárki akármit mond, ezt a rajzfilmet kisgyerekek nem értik.
"Mortnak mondja Julian király:"ez neked cuki?Hát ennél cukibbakat tüsszögök fel!" :)"
"2. Ej ha ezt a részt meg nem is láttam? Melyikben van? :D"
Bocsi,elfelejtettem válaszolni rá :)
Évad és epizódszám szerint nem tudom,de a rész címe azt hiszem "quantum hipercuki".
"ugyan ez nem beszólás, de fujjuk doktort szinkronizálni nem kis feladat... "
FuLYJUk így van írva :) (nem kötekedésből,csak érdekességképp)
"A múzó tehénnek van csokis
Pillecukra"(mondja kowalski
Miután beveri a fejét)
"Einstein szakállára"(kowalski mondja)
"Francia krémes"(kapitány mondja)
"Jajj Mort látod
Milyen boldog vagyok most egy percre elfelejtettem milyen gusztustalan vagy"(Julien király mondja)
Most hirtelen ennyi jutott eszembe de ha majd még eszembe jut akkor leírom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!