Éjjel-nappal Budapest, be lesz tiltva?
Valamikor olvastam itt egy hasonló kérdést, marhára remélem beperlik ezért az rtl klubot egy pár 10 millára.
a bulizz/drogozz/szexelj/verekedj alapon menő sz*rtalicska műsor
van valami konkrét hír, hogy betiltanák vagy valami?
úgy tudom a mónika showt is betiltották ez miatt.
köszi
Remélem.
Szerintem rosszabb, mint a Vv.
A Mónika showban buliztak, drogoztak és szexeltek is? Én úgy emlékszem csak verekedtek. Megjegyezném az sem lett betiltva, hanem már nem hozta a nézettséget így megszűnt.
Olyan különben nincs, hogy betiltás. A korábbi Médiatörvénynek volt olyan rendelkezése, hogy a kiskorúak személyiségfejlődésére ártalmasnak tartott műsorok csak 23.00 és 05.00 között sugározhatók, anno ezért került le a délutáni műsorsávból a Dragon Ball Z (RTL Klub, 1999), a Jerry Springer show (Viasat3, 2002) vagy éppen hosszú ideig az X-akták (MTV, 1998). Utóbbival kapcsolatosan különben a 2000-es évek elején, amikor a Viasat3 kezdte el sugározni pert is nyert a csatorna, így kivették ebből a körből.
A legújabb médiatörvény már sokkal kevésbé korlátoz, így az ilyen jellegű műsorok 21.00 után már adhatók. Ráadásul a médiapiac úgy változott, hogy a csatornák csak igen kis hányada sugároz magyar fennhatóság alatt. Ha az NMHH úgy döntene, hogy az Éjjel-nappal Budapest csak 21.00 után sugározható, egyszerűen átrakják a háztartások 80%-ban ugyanúgy elérhető Coolra 19.30-ra és már meg is oldották a problémát. (A Cool Romániában van bejegyezve, ahol nincsenek ilyen tiltások.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!