Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért nem szavazunk a Finnekre?

Miért nem szavazunk a Finnekre?

Figyelt kérdés
Miééééééééért? Ők mindig adnak nekünk. :( Ok, idén nem volt valami szenzációs, de azért 8 pontot adhattunk volna!

2013. máj. 19. 20:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert a finnek normálisak, nálunk meg sok hülye szavaz Azerbajdzsánra meg Dániára. Arra szavaznak, ami a divat...
2013. máj. 19. 20:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Adtak nekünk pontot? Sajnos nem láttam mindegyik országot.
2013. máj. 20. 10:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Asszem 10 pontot adtak nekünk!
2013. máj. 20. 12:45
 4/9 anonim ***** válasza:

Én 2x nyomtam Finnországra!!! És ezt halljátok, mikor megmutatták a tévében a magyar pontozótáblát, nem írta ki a szavazatomat! Utána gondoltam hogy akkor a 8, 10, 12-ben lesz, de ott sem? Vagy hogy van, min. 5 szavazat jelent 1 pontot, és így jön össze, és nem ahány szavazat annyi pont?

Valaki magyarázza meg, mert 2 voksot tettem finnekre, vissza is jelzett hogy sikeres, és aztán nem írják ki sehol?

2013. máj. 20. 14:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát nem hiszem, hogy egy szavazat érne öt pontot. Akkor ezek szerint elég kevesen szavaztak. Vagy csak én értem félre amit mondasz, előző.
2013. máj. 20. 14:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom, hogy esetleg nem úgy van, hogy 1 szavazat ér 1 pontot, hanem mondjuk ha összejön 5, az ér egy pontot. Lehet ez áll a dolog mögött, nem tudom, de én értetlenkedtem, hogy sehol nem jeleztek ki semennyi magyar szavazatot, mikor jómagam is kettőt küldtem.

Úgyhogy volt itt szavazás rájuk, csak nem értem, mi lett a pontokkal.

2013. máj. 20. 14:38
 7/9 anonim ***** válasza:

Mekkora hülyeséget mondtál most.

50%-ban a zsűri és 50%-ban a közönség döntött.

1 sms = 1 szavazat

Nyilván azért nem kapott tőlünk Finnország pontot,mert kevés szavazatot kapott.

2013. máj. 20. 14:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Rendben. De most már mindegy végülis, a pontozási rendszerhez nem értettem, de én szavaztam rájuk.

Az a kár, hogy szegény finnek meg azt hiszik, hogy semmibe nem nézzük őket, mikor pedig nemcsak én, de biztos más is értékelte a produkciójukat/országukat... :/

2013. máj. 20. 14:47
 9/9 A kérdező kommentje:

Én is úgy sajnálom őket! Akartam is szavazni, de nem voltam telefonközelben. Viszont jövőre többet is fogok, akármilyen rossz is lesz a produkciójuk.

Ha sokan szavazunk, jövőre csak összejön a 12 pont :-)

2013. máj. 20. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!