Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy Svájctól és Németországtól ilyen sok pontot kaptunk (Eurovízió)?

Figyelt kérdés

Számomra mindkét ország magas pontszáma meglepett.

Mikor Lena kimondta, hogy "...és 12 pontot kap a csodálatos Magyarország...", nagyon meghatódtam.

Európa vezető, legnépesebb országa ránk adta a voksát. :)

2013. máj. 19. 17:35
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Nem a németek, azt ugye tudod, hogy mennyi magyar dolgozik ebben a két országban? Az viszont meglepetés, hogy az angliai magyarokat nem érdekelte a szavazás.
2013. máj. 20. 00:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Svájctól mennyit kaptunk?
2013. máj. 20. 10:26
 3/5 anonim ***** válasza:
73%
Én is Németországban élek és én is nyomkodtam az sms-eket :D Igaza van az első válaszolónak, pl itt Ingolstadt környékén nagyon sokan vagyunk magyarok (az Audi miatt) és mi mind szavaztunk :) Nagyon örülünk Magyarország szép szereplésének.
2013. máj. 20. 12:17
 4/5 A kérdező kommentje:
A németek az egyik legnagyobb Eurovízió-fanok, minden évben több millióan nézik a dalversenyt. Annyi magyar azért szerintem nincsen Németországban, hogy a szavazataikkal "lenyomják" az ottani magyarokat.
2013. máj. 20. 16:48
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon örültem neki, főleg, mert kinn vagyok Ch-ban és a közvetlen kollégáim németek :) Megköszöntem nekik viccesen, mondák szívesen :D .. / volt amelyikük nem is nézte / :)
2013. jún. 1. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!