Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Okos konyhatippek, mi?! Csak...

Okos konyhatippek, mi?! Csak én tudnám lecsapni?

Figyelt kérdés
Az rtlklub reggeliben mindig belefutok ebbe az idétlen reklámműsorba, ahol egy affektáló nebántsvirág súgóról olvassa nagyon meghatódott hangon a hülyeségeket. Az az egyetlen tippjük, hogy húzd le a csirke bőrét...
2009. okt. 2. 09:58
1 2
 11/12 anonim válasza:

Most, hogy mondod kedves utolsó igazad van! :) Soha nem tenném ki a lábam mosópor nélkül az utcára, hiszen mi van, ha megkérdezi valaki, hogy mivel mosom a ruhámat ?:D

húú, na meg az nagyon durva(bár mostanában nem láttam már), mikor a illit Bang reklámban bemutatkozik a pasi, hogy Kovács Lajos vagyok, közben meg látszik a száján, hogy nem is magyarul beszél.:D

2009. okt. 2. 18:26
 12/12 A kérdező kommentje:
Azért tettem a gyerekekhez a témát, mert kisgyerekes anyukák vagyunk hülyének nézve megint! Amúgy szerintem undorító a comb bőr nélkül. Hagy ne hasonlítsam semmihez... minden kedves válaszoló a humoránál van és gondolkodó ember, hajrá! Köszi.
2009. okt. 3. 07:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!