Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Okos konyhatippek, mi?! Csak...

Okos konyhatippek, mi?! Csak én tudnám lecsapni?

Figyelt kérdés
Az rtlklub reggeliben mindig belefutok ebbe az idétlen reklámműsorba, ahol egy affektáló nebántsvirág súgóról olvassa nagyon meghatódott hangon a hülyeségeket. Az az egyetlen tippjük, hogy húzd le a csirke bőrét...
2009. okt. 2. 09:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja ne is mondd. Utálom én is. Annyira gagyi, legalább fejből mondaná, némi hozzáértést sugallva. Szerintem fingja sincs miről beszél, és tuti hogy otthon ő is bőven szallonnázik...
2009. okt. 2. 10:02
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
El tudom képzelni, hogy hasonlóan reagálnék. Évek óta alig nézek tv-t, ennek áldásos hatását érzem is. Javaslom, ne lődd le, és tedd el a klopfolót is, inkább hallgass valami jó zenét cd-ről, ha nem bírod a reggeli csendet. Pár próbálkozásom volt délelőtti programmal anno, de egyszerűen nézhetetlennek találtam. Annyit sem ér, hogy az ember felhúzza magát és elpusztítson néhány agysejtet.
2009. okt. 2. 10:04
 3/12 anonim válasza:
100%
Akkor nem csak én robbanok tőle! Ráadásul amilyen gagyi módon van megcsinálva a rábeszélés! Mint a 80-as években a VHS videókon! Igen, és az a tippjük, hogy ne hízzál meg! Borzalmas!
2009. okt. 2. 10:14
 4/12 anonim válasza:

Húúú, én azt hittem csak nálam verte ki a biztosítékot...Tiszta idétlen.

Na meg ott vana nyers hús meg minden a gyerek mellett, aki éppen rajzol vagy mi. A csaj halál nyugodt beszédétől meg kiráz a hideg. Ááááááá.

2009. okt. 2. 11:04
 5/12 anonim válasza:
Örülök, hogy nem csak nekem szúrt szemet. Hogy lehet egy ilyen nőt berakni a TV-be? Roszzul vagyok tőle :D
2009. okt. 2. 12:39
 6/12 A kérdező kommentje:
Ekkora egyetértést! Reméltem, hogy olvassa valaki, aki le tudná venni műsorról. Amit tényleg nem értek: nagy kereskedelmi tévé, nagy kajacég (habár én az "én úgy mondom, hogy omlósz"-t se értem), hogy engedhet meg magának ekkora égést? Vagy mindegy, csak reakció legyen?? Hát, én nem fogok omlószt venni, már csak azért sem.
2009. okt. 2. 14:08
 7/12 anonim válasza:
100%
Fú! Azt a szegény gyereket meg úgy vágnám szájon, mikor kiejti, hogy omlósz! Kíváncsi lennék, eredeti nyelven hogy hangzik! De mondjuk van még néhány ilyen bicskanyitogató reklám.
2009. okt. 2. 14:28
 8/12 anonim válasza:

Hát a kérdezőn és az utolsó válaszolón majd' be sz@rtam! :D:D:D:D Hát igen, a kiskölyök sem semmi azért.

Na meg bőrözd le a csirkecombot. Nem mint ha nem lenne így is elég drága, még dobd is ki egy jó részét....

Akkor adjanak bőr nélküli combot, a megspórolt pénzen meg veszek omlószt, a kisfiúnak meg küldök egy logopédust! :D

2009. okt. 2. 15:20
 9/12 anonim válasza:
100%

Ja a bicskanyitogató reklámokról jut eszembe!

nem furcsa, hogy a táncesten, a tengerparton meg mindenhol van a nőknél Perwol???? A párom ezt szereti nagyon!

2009. okt. 2. 15:24
 10/12 anonim válasza:
100%

Ú! Átraktak minket más kategóriába! Mindegy. Azt a Vanish reklámot láttátok, ahol a pasi felmutatja a csodálatos, foltmentes gyerekpólót, és pont úgy néz ki, mintha rajta lenne a nagy feje alatt a pici póló. Annyit röhögtem rajta! De nem tudom, hol lehetne megtalálni a reklámot! Érdemes megnézni.

Utolsónak! Azért ne mondd, hogy te kimerészkedsz az utcára mosópor nélkül!!!

2009. okt. 2. 17:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!