Az rtlklub reggeliben mindig belefutok ebbe az idétlen reklámműsorba, ahol egy affektáló nebántsvirág súgóról olvassa nagyon meghatódott hangon a hülyeségeket. Az az egyetlen tippjük, hogy húzd le a csirke bőrét...
Ja ne is mondd. Utálom én is. Annyira gagyi, legalább fejből mondaná, némi hozzáértést sugallva. Szerintem fingja sincs miről beszél, és tuti hogy otthon ő is bőven szallonnázik...
2009. okt. 2. 10:02
2/12 anonim válasza:
El tudom képzelni, hogy hasonlóan reagálnék. Évek óta alig nézek tv-t, ennek áldásos hatását érzem is. Javaslom, ne lődd le, és tedd el a klopfolót is, inkább hallgass valami jó zenét cd-ről, ha nem bírod a reggeli csendet. Pár próbálkozásom volt délelőtti programmal anno, de egyszerűen nézhetetlennek találtam. Annyit sem ér, hogy az ember felhúzza magát és elpusztítson néhány agysejtet.
2009. okt. 2. 10:04
3/12 anonim válasza:
Akkor nem csak én robbanok tőle! Ráadásul amilyen gagyi módon van megcsinálva a rábeszélés! Mint a 80-as években a VHS videókon! Igen, és az a tippjük, hogy ne hízzál meg! Borzalmas!
2009. okt. 2. 10:14
4/12 anonim válasza:
Húúú, én azt hittem csak nálam verte ki a biztosítékot...Tiszta idétlen.
Na meg ott vana nyers hús meg minden a gyerek mellett, aki éppen rajzol vagy mi. A csaj halál nyugodt beszédétől meg kiráz a hideg. Ááááááá.
2009. okt. 2. 11:04
5/12 anonim válasza:
Örülök, hogy nem csak nekem szúrt szemet. Hogy lehet egy ilyen nőt berakni a TV-be? Roszzul vagyok tőle :D
2009. okt. 2. 12:39
6/12 A kérdező kommentje:
Ekkora egyetértést! Reméltem, hogy olvassa valaki, aki le tudná venni műsorról. Amit tényleg nem értek: nagy kereskedelmi tévé, nagy kajacég (habár én az "én úgy mondom, hogy omlósz"-t se értem), hogy engedhet meg magának ekkora égést? Vagy mindegy, csak reakció legyen?? Hát, én nem fogok omlószt venni, már csak azért sem.
2009. okt. 2. 14:08
7/12 anonim válasza:
Fú! Azt a szegény gyereket meg úgy vágnám szájon, mikor kiejti, hogy omlósz! Kíváncsi lennék, eredeti nyelven hogy hangzik! De mondjuk van még néhány ilyen bicskanyitogató reklám.
2009. okt. 2. 14:28
8/12 anonim válasza:
Hát a kérdezőn és az utolsó válaszolón majd' be sz@rtam! :D:D:D:D Hát igen, a kiskölyök sem semmi azért.
Na meg bőrözd le a csirkecombot. Nem mint ha nem lenne így is elég drága, még dobd is ki egy jó részét....
Akkor adjanak bőr nélküli combot, a megspórolt pénzen meg veszek omlószt, a kisfiúnak meg küldök egy logopédust! :D
2009. okt. 2. 15:20
9/12 anonim válasza:
Ja a bicskanyitogató reklámokról jut eszembe!
nem furcsa, hogy a táncesten, a tengerparton meg mindenhol van a nőknél Perwol???? A párom ezt szereti nagyon!
2009. okt. 2. 15:24
10/12 anonim válasza:
Ú! Átraktak minket más kategóriába! Mindegy. Azt a Vanish reklámot láttátok, ahol a pasi felmutatja a csodálatos, foltmentes gyerekpólót, és pont úgy néz ki, mintha rajta lenne a nagy feje alatt a pici póló. Annyit röhögtem rajta! De nem tudom, hol lehetne megtalálni a reklámot! Érdemes megnézni.
Utolsónak! Azért ne mondd, hogy te kimerészkedsz az utcára mosópor nélkül!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!