Mi igaz abból, hogy Kiss Ádám előre tudott a Kész Átverésről?
Figyelt kérdés
Fogalmam sincs már honnan, de ezt hallottam, de nem is biztos, hogy ő tudott róla, hanem valamelyik másik áldozat.2009. okt. 1. 20:26
1/10 anonim válasza:
Kereskedelmi csatorna a zsklub, bármi lehet.
2/10 anonim válasza:
A ti hetesbe olvasta fel a Jáksó :D de nevet nem mondtak, valaki megtudta és felhívta az áldozatot előtte hogy vigyázzon de hogy ki lehetett az nem tudom :S
4/10 anonim válasza:
A Kész Átverés nagyrésze kamu.
Olyan helyeken szoktak lenni a kamerák, olyan tiszta képpel, mintha direktbe vennék az adást...
5/10 anonim válasza:
Az előző nagyon jól írja!Én is észrevettem már,hogy szinte tökéletes/tűéles felvételek készülnek (ráadásul kismillió különböző állásból),holott rejtett kamerák esetében ez kizárt lenne...
6/10 A kérdező kommentje:
Tééényleg a Heti Hetesben volt. Asszem nem mondták ki konkrétan a nevét, csak tettek rá utalást, h humorista... Kösözntem a válaszokat. Amúgy ezzel Kukival csak még ratyibb lett az egész.
2009. okt. 2. 17:58
7/10 anonim válasza:
Szerintem hülyeség amiket írtok és ne haragudjatok, hogy ezt mondom!
Sok a kameraállás...Sok helyre lehet tenni kissebb fajta,nem feltűnő kamerát, valószínüleg a helyeket is úgy választják valamint az éles kép a modern szerkezeteknek köszönhető.
Cookie meg szerintem vicces.
A Heti Hetes-t nem láttam amikor erről volt szó benne, de mindent írkálnak/mondanak manapság mindenről...
Én hiszek abban, hogy tényleg átverés volt.
Amúgy szerintem sokkal többet viccelődött volna Ádám, ha tudja,hogy nem élesben megy a dolog.De eléggé meg volt szeppenve.
Na de ez csak egy magán vélemény, és ne szavazzatok le légyszives.
8/10 anonim válasza:
szerintem ez a nézők szórakoztatására szolgál és megjátszott dolgok.minket vernek át azzal hogy azthiszük hogy átvernek valakit
9/10 A kérdező kommentje:
Én utólag pont azon gondolkodtam, h oké, h apró kamera meg minden, de a hangot azt, h is rögzítik? Nem vok, otthon az ilyen témában. Ok. Persze mikrofonnal, de az hol van??
2009. okt. 6. 18:31
10/10 anonim válasza:
Én mondtam meg neki, de psssssssszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!