Szabó Ádám, vagy Laszló Attila?
1. Szavaztál?
2. Az erdélyi magyar is magyar, hülyegyerek.
Ha Teca nyerte volt, akkor azért rinyálsz, mert biztos sokan sajnálják, akárki nyerte volna a favoritod kivételével, kitalálsz vmit... 1. fogadjunk nem szavaztál 2. semmi köze sincs ennek a politikához 3. megérdemelte a nyereményt
Mellesleg az énekléshez több tehetséghez, mikor ahhoz, hogy vki harmónikázzon, hisz csak azért tud ilyen jól, mert más kiskora óta csinálja, de ebben semmi tehetség sincs. Jóhogy nem egy gitáros, vagy egy furulyás nyeri, mert szépen játszik -.-"
Szia!
Megmondom őszintén nem néztem rendszeresen a Csillag Születiket (szerintem ezekből 12 egy tucat), de az erdélyi srác nekem sose tetszett. Ráerőltették ezeket a "felnőttes" dalokat, miközben szerintem még nem nőtt fel ezekhez a dalokhoz. Lsd. Aludj el, kisember. Ha Charlie énekli elhiszem, de ha ez a srác, akkor nem. Más számoknál is volt ez így. A harmonikás srác szerintem egy totál egyedi dolgot csinál, ami nem is olyan egyszerű. (Volt egy olyan is, hogy énekelt, és nincs rossz hangja.) A harmonikát szerintem ne keverjük a fuvolával, meg a furulyával. Nézzétek meg melyiken hány gomb/lyuk van.... Egyesek azzal érvelnek, hogy hangszeren meg lehet tanulni játszani, nem kell hozzá különösebb tehetség, de az éneklésre születni kell. Szerintem ez nem így van. Hiába gyakorol valaki évekig egy hangszeren, de ha nincs hozzá tehetsége, akkor megmarad egy szinten, és sose lesz profi. Viszont az éneklést is fel lehet fejleszteni egy elfogadható szintre, amivel már egész szépen el lehet énekelgetni, de ha valaki profi akar lenni, ahhoz már tehetség is kell.
A kövér csaj a Tóth Vera eképesztő jó hanggal:)
A roma a Caramel igaz?
A vajdasági(ahogy én is)a Rúzsa Magdi(egyik a legjobb énekesnő M.o.-on)
Az amerikai a Király Viktor,nos ő tényleg nem nagy durranás,de a Fekete Dávidtól jobb volt
A Tolvai Reni pedig nem tehetségtelen csaj!!!A másik dobogós pedig Attila volt,ő is roma...
László Attila pedig megérdemelten nyert!Hajrá kicsi Ati!:)
Attól, hogy nem az nyert akit te szerettél volna, nem kéne ledegradálnod őket. Miért baj, hogy Tóth Vera kövér? Énekes tehetségkutató volt, nem szépségverseny. Roma származásu pedig szinte mindig jelen volt a döntőben, mégsem nyertek, csak akkor egyszer Caramel. Tolvai renátára pedig már tényleg nem volt más érved (se nem roma, se nem kövér, se nem külföldi magyar) mint hogy tehetségtelen? Kicsit úgy tűnik, hogy minden áron bele akarsz kötni, és nem ismered el, hogy ettől függetlenül megérdemelték.
Kár azon sopánkodni, hogy ki nyert, vagy szerinted kinek kellett volna, aki tényleg olyan, az fog tudni érvényesülni, a többi pedig eltűnik a süllyesztőben.
Én a csillag születiket nem nagyon néztem, csak az elejét, de nem volt olyan nagy szám a mezőny, úgyhogy nem kötött le. Meg szerintem nem is lehet összehasonlítani az énekest a hangszeren játszóval. Mindkettő tehetséges, mindkettő megérdemelte volna, csak kinek mi jön be jobban. Nekem inkább az a bajom, hogy ide egyáltalán nem kellett volna énekespalántákat beengedni, mert arra ott van a többi erre szakosodott műsor, és már eléggé unalmas is ez a kényszeres új énekes keresés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!