Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szabó Ádám, vagy Laszló Attila?

Hejj kérdése:

Szabó Ádám, vagy Laszló Attila?

Figyelt kérdés
uyge, h nem az erdélyi Laaszlóó Attillaanak kellett volna megnyernie a csillag születiket, hanem az igazi zenei tehetségnek......amúgy politika az egész...jóhogy nem a magyar, hanem az erdélyi nyert...ha belegondoltok mindig valamilyen 'másmilyen' nyeri ezeket....vegyük például a megasztárt...az elsőt egy kövér csaj, a másodikat egy roma, a harmadikat egy vajdasági(ő télleg megérdemelte), a negyediket egy amerikai, az ötödiket meg egy tehetségtelen kis p*csa nyerte
2011. jún. 8. 23:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
csak h félreértés ne essék Tolvaj Renáta sem Magyarországi magyar, hanem Romániai...bár azzal egyetértek, h attól még ő ugyanolyan magyar, ahogy ugyanolyan magyar Ruzsa Magdi is v Takács Nikolasz az X-faktorbol...csak ha már véleményeztek akk helyes adatokat használjatok
2011. jún. 10. 23:07
 12/19 anonim ***** válasza:

"Mellesleg az énekléshez több tehetséghez, mikor ahhoz, hogy vki harmónikázzon, hisz csak azért tud ilyen jól, mert más kiskora óta csinálja, de ebben semmi tehetség sincs. Jóhogy nem egy gitáros, vagy egy furulyás nyeri, mert szépen játszik"

:DDDDDDDDDD Na, ezen kiakadtam. Ha te azt tudnád, mennyi minden kell ahhoz, hogy valaki jó zenész legyen. Legalább annyi tehetség mint az énekléshez (ha nem több), fejlett belső hallás (4-5 különböző hang megszólaltatása egyidejűleg), rengeteg gyakorlás, kreativitás, és még sorolhatnám. Miért jelentkezik annyi "énekes", és miért olyan kevés a zenész? Ennyi.

És a témához: Szerintem mindkét legény jó volt. László Attila még sokra viheti.Jó hang, jó megjelenés, egészséges önbizalom. Szabó Ádámot sem kell félteni. Amit csinál, azt nagyon jól csinálja (a Lambadás félrelépést leszámítva).

2011. jún. 11. 08:26
 13/19 anonim ***** válasza:
34%

Kérdező:Örülök hogy végre valaki egyet ért velem!!!

Szabó Ádám vagy a két táncos csapat közül bárki megérdemelte volna,csak nem az a 14 éves kis hagy ne mondjam mi....

Folytassam???Kifejtsem???Mert akkor lesz mit olvasnotok!!

2011. jún. 11. 23:19
 14/19 A kérdező kommentje:

köszönöm, hagy van rajtam kívül ember, aki az én véleményemet valja :D igen, szeretném, ha te is kifejtenéd, miért jobb Ádám..

egyébként had szögezzem le, nem akartam megbántani senkit, se derogálni a származása miatt -én is un. fél magyar vagyok- csak szerintem egy zenei tehetség sokkal többet ér, mint az éneklés szerintetek ebbe a műsorba miért jelentkezett kb majdnem a fele akik csak énekeltek? bárki tud énekelni (persze kell hozzá tehetség, de némi gyakorlással és ambicióval meg ének tanárral el lehet érni egy alap szintet...de ha vaalki egy iylen nehéz hangszeren iylen profin zenél...mennyi iylen ember van??

egyébként meg azért mondtam, h politika az egész, mivel úgy gondolom az elejétöl megmondták, h ki a győztes.

2011. jún. 12. 22:42
 15/19 anonim ***** válasza:
hát szerintem meg ezerszer könnyebb hangszeren játszani, mint énekelni, mert arra születni kell
2011. jún. 12. 22:45
 16/19 A kérdező kommentje:
de akkor miért ilyen magas a tehetségkutatókban az énekesek száma? egyébként meg egy csillagszületikbe miért jelentkezik énekes?? arra ott a megasztár, meg az x-faktor.....
2011. jún. 17. 19:30
 17/19 anonim ***** válasza:
49%
Na igen, én is ezt írtam korábban, hogy eleve nem is engedtem volna oda énekesek jelentkezését. Tévedés azt hinni, hogy a hangszerhez nem kell tehetség. Persze látszólag azt csak tanulni kell és kész. De ha nincs hallásod, érzéked hozzá, hiába tanulod, nem leszel olyan jó. Az éneklés meg már olyan snassz, minden bokorban találni olyan embert, akinek egész jó hangja van. Nem olyan ritkaság. Mondjuk az más, ha kiemelkedően különleges, szép a hangja, de ez sem László Attilára, sem Tecára nem igaz, ilyen átlagos énekhanggal már tele a padlás.
2011. jún. 18. 08:43
 18/19 anonim ***** válasza:
Átlagos énekhang xD jezusom, utolso kicsit hallgass bele a mostani videoiba:D igen, valtozott a hangja, de csak pozitiv iranyba es meg szebb lett.
2017. jún. 9. 01:02
 19/19 anonim ***** válasza:
szerintem is szépen énekel László Attila és egyre jobb lett, bár még sokat fejlődhetett volna, ha megfelelő szakember foglalkozik vele és fejlesztik, nem pedig magától. Kommunikációs készségekbe se annyira jó. Szabó Ádám meg akkor egy helyes fiatalember volt és a külső sokat számít, nagyon tehetséges, de pl énekben Ádám sokkal gyengébb, László Attila is tud zongorázni, szintetizátorozni... az adott helyzetben én elfogadtam Attila győzelmét, innen mindenki saját marketingjének köszönheti, ki hol van.
2017. júl. 4. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!