Szabó Ádám, vagy Laszló Attila?
"Mellesleg az énekléshez több tehetséghez, mikor ahhoz, hogy vki harmónikázzon, hisz csak azért tud ilyen jól, mert más kiskora óta csinálja, de ebben semmi tehetség sincs. Jóhogy nem egy gitáros, vagy egy furulyás nyeri, mert szépen játszik"
:DDDDDDDDDD Na, ezen kiakadtam. Ha te azt tudnád, mennyi minden kell ahhoz, hogy valaki jó zenész legyen. Legalább annyi tehetség mint az énekléshez (ha nem több), fejlett belső hallás (4-5 különböző hang megszólaltatása egyidejűleg), rengeteg gyakorlás, kreativitás, és még sorolhatnám. Miért jelentkezik annyi "énekes", és miért olyan kevés a zenész? Ennyi.
És a témához: Szerintem mindkét legény jó volt. László Attila még sokra viheti.Jó hang, jó megjelenés, egészséges önbizalom. Szabó Ádámot sem kell félteni. Amit csinál, azt nagyon jól csinálja (a Lambadás félrelépést leszámítva).
Kérdező:Örülök hogy végre valaki egyet ért velem!!!
Szabó Ádám vagy a két táncos csapat közül bárki megérdemelte volna,csak nem az a 14 éves kis hagy ne mondjam mi....
Folytassam???Kifejtsem???Mert akkor lesz mit olvasnotok!!
köszönöm, hagy van rajtam kívül ember, aki az én véleményemet valja :D igen, szeretném, ha te is kifejtenéd, miért jobb Ádám..
egyébként had szögezzem le, nem akartam megbántani senkit, se derogálni a származása miatt -én is un. fél magyar vagyok- csak szerintem egy zenei tehetség sokkal többet ér, mint az éneklés szerintetek ebbe a műsorba miért jelentkezett kb majdnem a fele akik csak énekeltek? bárki tud énekelni (persze kell hozzá tehetség, de némi gyakorlással és ambicióval meg ének tanárral el lehet érni egy alap szintet...de ha vaalki egy iylen nehéz hangszeren iylen profin zenél...mennyi iylen ember van??
egyébként meg azért mondtam, h politika az egész, mivel úgy gondolom az elejétöl megmondták, h ki a győztes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!