Emlékszik valaki arra a sorozatra aminek a címe az volt, h. FARM AHOL ÉLÜNK?
Figyelt kérdés
kicsi voltam mikor utoljára láttam, talán 10-15 éve mehetett RTL, VAGY TV2 VAGY M1-EN! légyszi ugye nemcsak álmostam, mert eddig akitől kérdeztem nememlékezett rá!!!2009. szept. 30. 14:31
11/17 anonim válasza:
igen énis emlékszem, olyan jó volt!!! szívesen megnézném ujra!!!!!!
12/17 anonim válasza:
De jó kérdést dobtál fel!:)Imádtam most vagyok 33éves, és isten igazából ujból és ujból megtudnám nézni.:))))
13/17 anonim válasza:
te most hülyülsz?? egyik kedvencem volt!!! jesszus, mekkora sikere volt akkor. sajnálom, hogy elmúltak azok az idők, hiányzik:(
14/17 anonim válasza:
Én is emlékszem. Nagyon jó kis sorozat volt. Remélem újra vetítik majd.
Három lány testvér volt azt hiszem, és később fogadtak örökbe egy kisfiút. A fiút Albertnek hívták. A nagylány pedig megvakult. Ennyi rémlik.
15/17 anonim válasza:
Nem 4 lány volt:) Mary,Laura,Carrie és Grace.Valóban középidőben örökbefogadták Albertet,vele sok baj volt...
Aztán MAry megvakult,Laura elvezsítette a kisfiáát etébé estébé...jó lenne újra nézni:)
16/17 anonim válasza:
Most is nézheted hétköznap A story4 adja 13:30, illetve a story5 este 8 kor vetíti.
17/17 anonim válasza:
Én nemrég töltöttem le, és néztem meg mind a 9 évadot,és a 10 ből a 3 részt.Imádjuk a férjemmel,tündéri történat,nekem Nils,és Henriett a kedvencem,ahogy civakodnak...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!