Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Emlékszik valaki arra a...

Emlékszik valaki arra a sorozatra aminek a címe az volt, h. FARM AHOL ÉLÜNK?

Figyelt kérdés
kicsi voltam mikor utoljára láttam, talán 10-15 éve mehetett RTL, VAGY TV2 VAGY M1-EN! légyszi ugye nemcsak álmostam, mert eddig akitől kérdeztem nememlékezett rá!!!
2009. szept. 30. 14:31
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%
igen énis emlékszem, olyan jó volt!!! szívesen megnézném ujra!!!!!!
2009. okt. 2. 05:38
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
De jó kérdést dobtál fel!:)Imádtam most vagyok 33éves, és isten igazából ujból és ujból megtudnám nézni.:))))
2009. okt. 2. 13:36
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
te most hülyülsz?? egyik kedvencem volt!!! jesszus, mekkora sikere volt akkor. sajnálom, hogy elmúltak azok az idők, hiányzik:(
2009. okt. 4. 13:50
 14/17 anonim ***** válasza:

Én is emlékszem. Nagyon jó kis sorozat volt. Remélem újra vetítik majd.

Három lány testvér volt azt hiszem, és később fogadtak örökbe egy kisfiút. A fiút Albertnek hívták. A nagylány pedig megvakult. Ennyi rémlik.

2009. okt. 9. 13:23
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem 4 lány volt:) Mary,Laura,Carrie és Grace.Valóban középidőben örökbefogadták Albertet,vele sok baj volt...

Aztán MAry megvakult,Laura elvezsítette a kisfiáát etébé estébé...jó lenne újra nézni:)

2009. okt. 9. 14:15
 16/17 anonim válasza:
Most is nézheted hétköznap A story4 adja 13:30, illetve a story5 este 8 kor vetíti.
2014. okt. 18. 07:30
 17/17 anonim ***** válasza:
Én nemrég töltöttem le, és néztem meg mind a 9 évadot,és a 10 ből a 3 részt.Imádjuk a férjemmel,tündéri történat,nekem Nils,és Henriett a kedvencem,ahogy civakodnak...:)
2016. júl. 10. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!