Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Emlékszik valaki arra a...

Emlékszik valaki arra a sorozatra aminek a címe az volt, h. FARM AHOL ÉLÜNK?

Figyelt kérdés
kicsi voltam mikor utoljára láttam, talán 10-15 éve mehetett RTL, VAGY TV2 VAGY M1-EN! légyszi ugye nemcsak álmostam, mert eddig akitől kérdeztem nememlékezett rá!!!
2009. szept. 30. 14:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Én nézhetsz egy kis képízelítőt: http://www.youtube.com/watch?v=bckDkxiamX8&feature=fvw
2009. szept. 30. 14:39
 2/17 anonim ***** válasza:
Én emlékszem és imádtam.De fura,mert pár éve ismételte a magyar 1.Max 3 éve, volt mert én itthon voltam a babámmal.
2009. szept. 30. 14:40
 3/17 anonim ***** válasza:
Nekem dereng valami , de írhatnál bővebben a szereplőkről vagy hogy miről szólt .
2009. szept. 30. 14:40
 4/17 anonim ***** válasza:
Imádtam!!!Könyvben is olvastam.
2009. szept. 30. 14:41
 5/17 A kérdező kommentje:

jajj de jóóó

akkor csak nem vagyok hülye, iszonyt kicsi voltam még, nem tudok rólla mit mondani, csakk arra emlékeztem, h. ovoból hazafele vette mindíg anyuval joghurtot, és az néztem mikozben ez ment, csak annyi a lényeg, és szerettem

2009. szept. 30. 14:47
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
De izgi, nekem is pont vmelyik nap jutott eszembe, hogy mennyire imádtam azt a sorozatot és hogy mindig téma volt a suliban az előző napi rész. :) Igazán leadhatnák megint...
2009. szept. 30. 15:02
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, jo sorozat volt, nem àlom volt hihi :)
2009. szept. 30. 15:04
 8/17 anonim válasza:
100%
Az RTL klubbon ment, amikor indult a kereskedelmi csatorna, az első sorozatok között volt. Nagyon szép családi (igaz) történet, sokkal jobb,mint a manapság látható szappanoperák. Én is megnézném ismét! :)
2009. szept. 30. 15:12
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Imádtam:)Végignéztem,10 évesen tátott szájjal:)Am 98ban vetítették :)

Nagy kedvenc volt,Laura jajj őt nagyon szerettem,de inkább a gyerekkorukat,amikor felnőttek már nem vol olyan jó mert sok rossz dolog történt velük,ráadásul eköltöztek,az plusz rossz volt:(

2009. szept. 30. 15:38
 10/17 anonim ***** válasza:
85%
Igen rémlik pár szereplő. Én egyetlen részre emlékszem, amikor a feleség megvágja a lábát és elfertőződik a sebe...
2009. szept. 30. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!