Fiúk, mi a véleményetek egy ilyen lányról, mint az Éjjel-nappal Budapestben szereplő Zsófi?
A jóképű pasija már vagy 20 adjára csalja meg és mégis 21 edjére is visszamegy hozzá. Vajon ez a lány és az ilyen típusú csapongó lányok a való életben is működhethet? Ilyen könnyen bepalizza őket egy helyes pasi? Tudom, hogy ez csak egy sorozat, nem is nagyon nézem, de olyan élethelyzeteket dolgoz fel, és olyan típusú lányok játsszák benne a szerepet, akik a való életben is tuti hasonlóan állnak a dolgokhoz.
így első ránézésre az a tpikus fas*zciábáló kis luxus pi*na!
nem nézem azt a sz*ar, de szerintem egy ilyen csaj vagy ku*rva vagy a gazdag paliján élősködik, nyilván egy ilyen csaj munkára alkalmatlan. tutira a való életben is ilyen szutyok!
a sorozat beli szereplő egy végletekig felszínes nőci.
és igen,ennyit számít neki,hogy hogy néz ki a manusz.
viszont az orgánuma a csajnak?
bakker az valami primitív előember torokhangja szinte.
gyakorlatilag a full primitívség egyértelmű jele,ha valaki ennyire torokból beszél.
azon szakadtam,amikor a pali az anikó otthagyott kajáját odaadta neki,mintha ő csinálta volna.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!