Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Animések, Véget ér a Fairy...

Animések, Véget ér a Fairy Tail, gondolom sokan nem örültök neki?

Figyelt kérdés
A fairy tail március 30.án véget ér : [link]

2013. márc. 2. 11:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy igaz e, de már megszoktam, hogy minden király animét félbehagynak, lásd Beelze...
2013. márc. 3. 10:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát én annyira nem bánom :/ Az elején a kedvencem volt, de ahogy ment előre egyre szarabb lett. Túlságosan is a kicsikre gondoltak (a reggeli adás, kevés vér, állatszereplők(nem az exceedekre gondolok), unalmas, csépelt poénok stb.)

Lehet, hogy én nőttem fel, de az anime egy rakás szar lett. Most a mangát olvasom, és mintha egy teljesen más dolgot néznék. Komolyabb, véresebb, és jobban átadja az érzelmeket, amellett, hogy Wendy nem annyira idegesítő, mint az animénél. Maga a rajzok jobban kidolgozottabbak és önmagában vagy 100 élvezhetőbb. (a filler részek, meg egyszerűen.. hát a Föld magját veregeti)

2013. márc. 3. 12:18
 3/7 A kérdező kommentje:

Hát azt nem mondanám hogy király :D , Shounen fight egy gyenge műfaj és műfajon bellül a HxH és a One Piece körözi őket.

Viszont én bevallom kicsit sajnálom , jó volt nézni szombatonként .. :/ (legalábbis jobban sajnálom mint a Bleach-t...)

2013. márc. 3. 12:34
 4/7 monsterhighfan válasza:
100%
én teljesen kiakadtam remélem nem lesz vége én imádom nézni
2013. márc. 4. 22:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát ez a sok filler, meg ez a cenzúra már nem volt állapot. Szeretem ezt az animét, mégis örülök, hogy egy időre véget ér.

Remélem, hogy folytatni fogják egy későbbi időpontban mihelyst jól lehagyja a manga, bár én azt sem bánnám, ha egy jobb stúdió előröl kezdené az egészet.

2013. márc. 6. 18:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Az már biztos hogy vége lesz , az is hogy cliffhangerrel.
2013. márc. 6. 20:47
 7/7 anonim válasza:
Én 70%-ban biztos vagyok benne,hogy folytatják.Úgy 1-2 év múlva. Én nagyon kedvelem ezt az animét,és igazán remélem hogy folytatni fogják.
2013. okt. 25. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!