Animések, Véget ér a Fairy Tail, gondolom sokan nem örültök neki?
Hát én annyira nem bánom :/ Az elején a kedvencem volt, de ahogy ment előre egyre szarabb lett. Túlságosan is a kicsikre gondoltak (a reggeli adás, kevés vér, állatszereplők(nem az exceedekre gondolok), unalmas, csépelt poénok stb.)
Lehet, hogy én nőttem fel, de az anime egy rakás szar lett. Most a mangát olvasom, és mintha egy teljesen más dolgot néznék. Komolyabb, véresebb, és jobban átadja az érzelmeket, amellett, hogy Wendy nem annyira idegesítő, mint az animénél. Maga a rajzok jobban kidolgozottabbak és önmagában vagy 100 élvezhetőbb. (a filler részek, meg egyszerűen.. hát a Föld magját veregeti)
Hát azt nem mondanám hogy király :D , Shounen fight egy gyenge műfaj és műfajon bellül a HxH és a One Piece körözi őket.
Viszont én bevallom kicsit sajnálom , jó volt nézni szombatonként .. :/ (legalábbis jobban sajnálom mint a Bleach-t...)
Hát ez a sok filler, meg ez a cenzúra már nem volt állapot. Szeretem ezt az animét, mégis örülök, hogy egy időre véget ér.
Remélem, hogy folytatni fogják egy későbbi időpontban mihelyst jól lehagyja a manga, bár én azt sem bánnám, ha egy jobb stúdió előröl kezdené az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!