Mit szóltok hozzá h Tóth Gabi váltja Mikit, Stohl pedig Ördög Nórát az X-faktorban?
én Gabinak örülök, mert olyan kis belevaló csaj... (bár tudom sokan utálják őt)
Stohl-t viszont nagyon nem bírom... nem értem miért kell megint őt nyomatni...
Eddig se néztem ezen túl se fogom...
De hogy mentor legyen egy érettségi nélküli kis ribi és egy börtöntöltelék?
Lehet még mélyebbre süllyedni?
A műsor olyan, amilyen, nem minősítem.
Azonban, hogy sok embernek Stohl Andrással lényegében mi a baja, nem értem. Remek színész, jó műsorvezető, és ebben a közegben egy kiemelkedő karakter.
Ha minden tehetséges művész magánéletét összemosnánk a szakmai munkájával, és ilyen kritériumok alapján fogadnánk el, akkor nem maradna senki.
Ohh tényleg, vajon mi a baja az emberek többségének Óvakodj A DrogoStohl-al? Ha van valami idős hozzátartozód, pl. a nagyszüleid (bocsi ha már nem élnek) és elütné valamelyiküket egy bedrogozott, alkoholista szemétláda, aki aztán nem akarná vállalni a tetteiért a felelősséget, és mindent megúszna csak azért mert "celeb", megnézném, hogy mit szólnál hozzá :D bár igaz, vannak olyan emberek akiknek ez egyáltalán nem fontos. Ha mások gondjait kicsit próbálnánk meg úgy vizsgálni, hogy belegondolnánk, mi lenne ha velünk történne, mindjárt pozitívabban működne a világ...
Tóth Gabiról meg sose volt jó véleményem, az X-faktort meg nem csípem. A hozzászólásom az utolsó válaszolónak szól, a kérdezőtől elnézést, hogy nem a kérdésére válaszoltam.
Minek még egy? Oláh Gergő se érdekli a közönséget, torkig van már mindenki a "tehetségkutatókkal".
Ez a Tóth Gabi hatalmas nagy K*, Lady Gagát utánozza, pocsékul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!