Zséda miért nem tudott élőben énekelni az X faktorban, mint Tóth Gabi?
Én már pár éve tudtam h Tóth Gabi keményen odavág majd csak kell a megfelelő technika és szakember a tudása érdekében.
Zséda mehet a levesbe.
18/F
Tóth Gabi se élőben énekelt, ha a legutóbbi X-FAKTOR adására gondolsz..A sztárfellépők sose énekelnek élőben a showban. Technikailag így tudják megoldani a műsort.
Amúgy Zsédát én eddig 2x hallottam városi rendezvényen élőben, és szuper hangja van..:S
sorry
Az hogy nem élőben énekel valaki nem kisebbíti a tehetségét...A versenyzők se élőben adják elő a közös számot..
Egyszerűen a szerkesztők előírásai szerint előre felvett anyagot láthatunk..De attól a hangjuk ugyanolyan jó...Nem is értem miért akkora dolog ez..
12:31 vagyok
Bocsi lehet tévedtem és Gabi mégis élőben énekelt..Nem tudom biztosan..
Bár az élő feliratot leszedték..:S Szóval megzavart a dolog:)
De ettől még a nem élő produkciók értéke nem kisebb...
Amúgy ki nem állhatom Gabi személyiségét de a produkció tényleg jó volt.
Tessék a magyarázat arra, h miárt nem élő a többiek előadása..Nem az ő döntésük..
"Bár élő adásban nézhetik a nézők szombatonként az RTL Klub tehetségkutatóját, mégsem hazudik a csatorna akkor, amikor előre felvett produkciókat mutat a televízió előtt ülőknek, hiszen ezen idő alatt leveszik az egyenes kapcsolást jelző kis feliratot. Múlt szombaton a versenyzők közös produkciója és Zséda fellépése alatt hiányzott az "élő" szócska a csatrna logója alól. Herman Péter kreatív producer szerint ennek egészen egyszerű okai vannak.
"Ez nemcsak most, de a múlt alkalommal is így volt, s ennek nagyon egyszerű oka van: maga a műsor és a versenyszámok élőben mennek, míg bizonyos show elemeket - amelyek nem kötődnek szorosan a versenyhez, hanem a műsor nagyságát, jó kedélyét határozzák meg - felveszünk. Ezek jellemzően mindig az extra produkciók - legutóbb Zséda, múlt heti esetben Varga Viktor -, illetve az úgynevezett összprodukció, ami szintén nem verseny, hanem egy színesítő elem. Természetesen ezeket is sugározhatnánk élőben, csak a váltások és a saját biztonságunk érdekében vesszük fel előre. S miután a nézőkkel mi mindig őszinték vagyunk, mindig levesszük az élő feliratot, hogy ne érhesse szó a ház elejét arra a kétszer három percre az egyébként százhúsz perces élő műsorból" - magyarázta a STOPnak Herman Péter, aki hozzátette: mindezt a tökéletesség igénye okán teszik, hiszen kockázatos és több hibázási lehetőség állhatna fent, ha egy több emberes, bonyolult koreográfiás produkció után hirtelen már egy üres színpadon kellene folytatnia a műsorvezetőknek a konferálást."
én Zsédát hallottam élőben
csodás hangja van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!