Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Zséda miért nem tudott élőben...

Zséda miért nem tudott élőben énekelni az X faktorban, mint Tóth Gabi?

Figyelt kérdés
Tóth Gabi egyébként óriásit nőtt a szememben, még sosem hallottam élőben énekelni. Fantasztikus előadás volt.
2010. nov. 3. 14:10
 1/10 anonim ***** válasza:
21%

Én már pár éve tudtam h Tóth Gabi keményen odavág majd csak kell a megfelelő technika és szakember a tudása érdekében.

Zséda mehet a levesbe.

18/F

2010. nov. 3. 14:19
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Még sosem hallottad élőben énekelni? Hiszen az egész Megasztár alatt csak élőben énekelt
2010. nov. 3. 14:26
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem néztem régen Megasztárt.
2010. nov. 3. 15:07
 4/10 anonim ***** válasza:
87%

Tóth Gabi se élőben énekelt, ha a legutóbbi X-FAKTOR adására gondolsz..A sztárfellépők sose énekelnek élőben a showban. Technikailag így tudják megoldani a műsort.

Amúgy Zsédát én eddig 2x hallottam városi rendezvényen élőben, és szuper hangja van..:S

sorry

2010. nov. 4. 12:31
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy nem élőben énekel valaki nem kisebbíti a tehetségét...A versenyzők se élőben adják elő a közös számot..

Egyszerűen a szerkesztők előírásai szerint előre felvett anyagot láthatunk..De attól a hangjuk ugyanolyan jó...Nem is értem miért akkora dolog ez..

2010. nov. 4. 12:38
 6/10 anonim ***** válasza:
57%

12:31 vagyok

Bocsi lehet tévedtem és Gabi mégis élőben énekelt..Nem tudom biztosan..

Bár az élő feliratot leszedték..:S Szóval megzavart a dolog:)

De ettől még a nem élő produkciók értéke nem kisebb...

Amúgy ki nem állhatom Gabi személyiségét de a produkció tényleg jó volt.

2010. nov. 4. 12:44
 7/10 anonim ***** válasza:
67%

Tessék a magyarázat arra, h miárt nem élő a többiek előadása..Nem az ő döntésük..

"Bár élő adásban nézhetik a nézők szombatonként az RTL Klub tehetségkutatóját, mégsem hazudik a csatorna akkor, amikor előre felvett produkciókat mutat a televízió előtt ülőknek, hiszen ezen idő alatt leveszik az egyenes kapcsolást jelző kis feliratot. Múlt szombaton a versenyzők közös produkciója és Zséda fellépése alatt hiányzott az "élő" szócska a csatrna logója alól. Herman Péter kreatív producer szerint ennek egészen egyszerű okai vannak.

"Ez nemcsak most, de a múlt alkalommal is így volt, s ennek nagyon egyszerű oka van: maga a műsor és a versenyszámok élőben mennek, míg bizonyos show elemeket - amelyek nem kötődnek szorosan a versenyhez, hanem a műsor nagyságát, jó kedélyét határozzák meg - felveszünk. Ezek jellemzően mindig az extra produkciók - legutóbb Zséda, múlt heti esetben Varga Viktor -, illetve az úgynevezett összprodukció, ami szintén nem verseny, hanem egy színesítő elem. Természetesen ezeket is sugározhatnánk élőben, csak a váltások és a saját biztonságunk érdekében vesszük fel előre. S miután a nézőkkel mi mindig őszinték vagyunk, mindig levesszük az élő feliratot, hogy ne érhesse szó a ház elejét arra a kétszer három percre az egyébként százhúsz perces élő műsorból" - magyarázta a STOPnak Herman Péter, aki hozzátette: mindezt a tökéletesség igénye okán teszik, hiszen kockázatos és több hibázási lehetőség állhatna fent, ha egy több emberes, bonyolult koreográfiás produkció után hirtelen már egy üres színpadon kellene folytatnia a műsorvezetőknek a konferálást."

2010. nov. 4. 12:48
 8/10 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy felvételről megy a sztárfellépő. Arra gondolok, hogy nem playbackről énekel, hanem a saját hangját használja. Nem arról van szó, mikor csinálta, hanem, hogy hogyan.
2010. nov. 4. 14:27
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Tóth Gabi masszívan playbacket használt az biztos! Zsédát nemtom, de nekem nem tűnt fel, hogy Ő is csak tátogott volna. Amúgy Zsédához képest Gabinak kapahangja van! Én már láttam Zsédát élőben és lehengerlőt tud nyújtani. Nagyon szép hangja van!
2011. dec. 14. 20:09
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

én Zsédát hallottam élőben

csodás hangja van

2011. dec. 15. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!