Miért szereti szinte az össze nő/lány a barátök köztöt?
Figyelt kérdés
2009. szept. 10. 20:51
11/19 anonim válasza:
Nem tom de szerintem az összes magyar sorozat egy nagy rakás sz.r!
12/19 anonim válasza:
én is lány vagyok mégse nézem mert nem szeretem...ez amúgy is milyen kérdés?!ez olyan mintha azt kérdeznénk h miért szeretik nézni a fiuk/férfiak a focit...
13/19 anonim válasza:
Érdekfeszítő műsor :] Ma lesz a 52976532976523. rész :D juhú!
Tiszta vicc, de ha valaki ezt szereti, hagy nézzed. De ha minden nő nézné, akkor azt hiszem, eléggé feltűnő lenne :D
13L
14/19 anonim válasza:
Ez egy elég buta kérdés. Attól, hogy a te környezetedben főként vagy csak olyan lányok vannak akik szeretik a sorozatot, nem biztos, hogy az összes. És ha vkinek tetszik, akkor az mért fáj neked? Nekem majdnem az össze barátnőm szereti és minden este megnézik és másnap mindig megbeszélik, hogy mi volt benne. Nekem még mindig nem sikerült felfognom, hogy mi olyan jó a sorozatban, de nem is érdekel. Én nem szeretem ezért nem foglalkozom azzal, hogy ki szereti, te mért foglalkozol vele? Lépj túl rajta. Biztos olyan dolgok is vannak amit te szeretsz és más meg nem. Mások vagyunk, ettől szép az élet!
15/19 anonim válasza:
Itt inkább az a kérdés, hogy ki képes a mai világban TV-t nézni...
16/19 anonim válasza:
Én nő vagyok és nem érdekel, de általában a sorozatok nem érdekelnek. A kérdés nem rossz, kíváncsi voltam, mit válaszolnak rá, csak a nő/lány nem kellett volna a kérdésbe. Azonban az érdekes, hogy a kérdésre senki sem válaszolt, tehát, hogy "miért szereti?". Írjon már valaki valamit arról, hogy miért is szereti! Valami csak van benne, ami oda köti minden este a tv elé az embereket:) Amit én szeretek nézni, azt meg is tudom magyarázni, miért szeretem, tehát a kérdés nem hülye, csak még válasz nem jött rá!
17/19 anonim válasza:
én nő vagyok,és nem tudom nézni,mert nem érdekel,ha oda kapcsolok véletlen ,rögtön tovább lapozok.
18/19 anonim válasza:
Én is nő vagyok mégsem nézem. Szerintem a magyar sorozatok azért nézhetetlen, mert a mondanivalója nem sok van ,de még viccesnek sem mondható. Mindenki mindenkivel legalább 1 szer csókolózik, lefekszik majd örök haraggal elválnak és minden kezdődik előröl. Nagyon érdekes.:-(
19/19 anonim válasza:
Nézzétek nyugodtan az anyátok köztet és legyetek vele boldogak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!