Miért szereti szinte az össze nő/lány a barátök köztöt?
Figyelt kérdés
2009. szept. 10. 20:51
1/19 anonim válasza:
Úgy bírom ezeket az idióta kérdéseket. Most neked fáj az, hogyha azt nézi este?
2/19 anonim válasza:
Szerintem nem csak nők nézik.
3/19 anonim válasza:
Ez az! Kit érdekel hogy ki mit szeret??? Amúgy én több fiút ismerek aki szereti, csak max nem ér rá mindig megnézni. 17/L
4/19 anonim válasza:
Én nő vagyok és soha nem nézem,mert nem szeretem.
5/19 anonim válasza:
én is nő vagyok, és nem nézem.. mert nem érdekel :D de nem 1 fiú barátom/ismerősöm rajong érte.. ha elmennek pénteken inni, másnap letöltik, nehogy lemaradjanak róla.. ennyi..:D
6/19 anonim válasza:
én meg nö vagyok (40) ha van idöm megnézem, volt, h. kihagytam 1-2-3 hetet, nem veszitettem semmit, de néha érdekel, igen férjem is nézi, ha épp, nem mást !! csinálunk.
7/19 anonim válasza:
lány vagyok és soha nem nézem:)
ne általánosíts
8/19 anonim válasza:
Én minden este a párommal nézem.Őt is érdekli van,hogy csak ő nézi engem nem köt le.:)
9/19 anonim válasza:
Szerintem semmi baj nincs ezzel, ha valaki feltesz egy ilyen kérdést. Ez az oldal lényege, h bármit megkérdezhetsz, amire kíváncsi vagy. Nézzetek át a "humor " részbe. Azok milyen kérdések...?
Amúgy a kérdésre válaszolva: szerintem is nézik fiúk-lányok is a BK-t. Én is, és a párom is nézzük! Szerintünk nagyon jó!
10/19 anonim válasza:
Lány vagyok, és nem nézem. Van viszont 3 fiú ismerősöm, akik odavannak érte :D Vicces, ahogy az a három fiú fekszik az ágyon, és a körmüket tövig rágva várják egy szappanopera folytatását XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!