Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mennyire hatnak rád a reklámok...

Mennyire hatnak rád a reklámok? Mennyire tudnak téged befolyásolni a reklámok?

Figyelt kérdés
2009. szept. 10. 19:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Rám csak annyiban, hogy amiröl reklámot látok/hallok, azt SOHA nem veszem - de elég ritkán találkozok reklámokkal, mert tv-t is csak nagy ritkán nézek.
2009. szept. 10. 19:28
 2/7 anonim ***** válasza:

Rám csak egyetlenegy hatást tudnak kifejteni:

Megútáltatják velem a televíziózást és az embereket.

2009. szept. 11. 15:56
 3/7 anonim ***** válasza:

Kár megszakítani azokat a szép hosszú reklámokat, azokkal a rövidke filmekkel :S XD

Mindig meglátom a reklámban, hogy hűazta a csajnak mekkorahajalattasampnotóóól! :O

és akkor rám jön ez az Én is ilyet akarok láz. Aztán este megmosom a hajam, és rájövök, hogy basszus, a WU2-től is pontosan olyan szép szálló hajam lesz, mint annak a csajnak. Nem kell ahhoz a 100ezer Ft-s sampon.

2009. szept. 13. 16:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyszerű, amint elkezdődik a reklám csatornát váltok.
2009. szept. 13. 18:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Én, mint médiát tanuló emberke nem ellenzem a reklámot..illetve meg tudom érteni a reklámipar érveit és fontosságát. Az zavaró, mikor egy filmet reklámok szakítanak meg, de minden okkal történik. Sajnos egyre kevesebb az igényes, ötletes reklám, jó szlogen, ezért az emberek egyszerűen nem vevők a reklámokra. Ha kevesebb lenne a gyenge minőségű, halálunalmas reklám és több lenne a frappáns kivitelezésű és megfogalmazású, mely igenis arra buzdítja a nézőket, hogy üljenek le a tv elé és nehogy elmozduljanak onnan, mert ezt látni kell egyszer-kétszer-többször, akkor az emberek sem váltogatnának egy reklám láttán csatornát. A provokáció lenne a lényeg, de igényes módon. Amíg ez nem valósul meg, illetve csak nagyon kevés esetben, addig az emberek idegesek lesznek, míg reklámok szakítják meg a filmeket és azt kell bámulniuk 10 perceken keresztül.
2009. szept. 18. 22:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Általában nekem se tetszenek, de az ilyen "reklám-sorozatok", mint pl. a CIB banké vagy hasonlókat jobb elviselni. De akkor is a Heineken reklámok a legjobbak:D
2009. szept. 19. 20:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát rám is olyan hatással vannak, hogy reflexből elkapcsolok az adott adóról.

http://www.youtube.com/watch?v=FIT3WlIyy1Y

Ha ilyen reklámból sok lenne, akkor öröm lenne nézni őket :)

2009. okt. 4. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!