Mi baja van mindenkinek az Éjjel nappal Budapesttel?
Figyelt kérdés
Fiatalok, buliznak, élvezik az életet. Annyira még rossz példát sem mutatnak, nem cigiznek, nem drogoznak. Jó, néha felöntenek a garatra, de hát 20on évesek.2013. febr. 26. 23:20
21/36 A kérdező kommentje:
Azóta se fizette vissza. :D
2013. febr. 27. 15:09
22/36 anonim válasza:
Foley:
Na, pont azt a részt nem láttam.:)
Anikó játéka meg számomra teljesen hiteltelen, bajai vagyok, itt mindenki ismeri, ismerte...
23/36 anonim válasza:
Egyedül amiatt a hülye miatt nézek néha bele...olyan dumái vannak,hogy dőlök a nevetéstől.
Nekem csak rokonaim vannak bajáról,de nem ismerem.
24/36 Fátum Doktor válasza:
Ez egy hatalmas szeméttelep (az összes műsorral együtt), aminek a közepén egy szennyvíz gejzír tör fel. 2 részből láttam részleteket, és rádöbbentem, hogy csodálatos a világ, és akárhogy is fáj, mindenki sztár! :)
Mindenesetre, csoda-e?:
25/36 Laylah válasza:
Nekem az maradt meg egyedül, mikor a göndör csávó megsüti reggelire Anikónak a disznaját XD
27/36 anonim válasza:
Milyen disznaját? Tengeri malacát??? Jézusom!!!
28/36 Laylah válasza:
Neem :) Anikó tetkós tanoncot alakít, azok meg kezdetben disznóbőrön gyakorolják a tetoválást. Este telivarrta a bőrt, másnap abból reggelizett:D
29/36 anonim válasza:
Jah, akkor jól van!!! Már komolyan majdnem rosszul lettem!:)
30/36 anonim válasza:
Azt én is láttam :)
Mondom,csak amiatt a görényes gyerek miatt éri meg nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!