Nekem az a kedvenc sorozatom.Nem értem hogy mi bajotok van vele.Am én sem tudok egy teljes nevet sem.
2013. márc. 5. 16:01
27/42 anonim válasza:
Sziasztok! A mai részben szereplő statiszták neveit tudja valaki? (Kristóf barátai)
2013. márc. 7. 21:22
28/42 anonim válasza:
Ez a sorozat rohadt jo. Persze irtatok a walking dead-et ami szinten kiraly, meg van meg egy csomo jo sorozat a neten. Dehat Magyarorszagon a jelenleg futo sorozatok kozott az ejjel nappal budapest viszi a palmat. A joban rosszban kegyetlen lett. Hulye tortenet, elcseszett szereplok. Kiirtak azt a biboros gyereket aztan most kiderult hogy tulelte a sajat hamvasztasat es visszater! Hjaaaaj. A baratok kozt meg... Kegyetlen! A Miki mar kinyirt meg elrabolt mindenkit, jaj meg egyszer bortonben is volt! Hahaha... Azt a sorozatot abba kellett volna hagyni akkor amikor Magdi anyus kilehelte a lelket!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!