Hogy hívják a szereplőket az Éjjel- Nappal Budapest című sorozatban?
Figyelt kérdés
Teljes név :)2013. febr. 14. 20:11
11/42 anonim válasza:
Bartha Tímea, Fantoly Nikolett, Nádai Anikó, Kamarás Norbert, Király Péter, Kolozsváry Zsolt, Kovács Dóra, Polyák Rita, Repiczki László, Szarka Sára, Tihanyi Péter, Törőcsik Dániel, Varga Miklós
12/42 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen ;)
2013. febr. 16. 23:01
13/42 anonim válasza:
annyira közönséges és színvonaltalan az a cucc.
14/42 anonim válasza:
Egyébként egy konstruált realityben hívhatják őket a saját nevükön is lásd, Hills, Laguna Beach, Jersey Shore. Amúgy nekem nem tűnt fel az sem, hogy reality. Szerintem totálisan műanyag
15/42 anonim válasza:
Legalább megy valami szórakoztató a tv-ben. Mert az emberek többségének igenis tetszik . Akinek meg nem az meg nézze azt az ellaposodott, monoton sz@r TV2-őt és azaz azon lévő roppant izgalmas " Családi titkokat " ami egy Gyanú árnyékában copy ;)
16/42 A kérdező kommentje:
Egyedül Anikónak ugyan az a neve és mivel eddig csak őt ismertük így ez mindenkit meg zavar, hogy akkor mindenkinek ugyan az a neve....
Lali: Kamarás Norbi
Joe: Varga Sándor
és a többit nem tudom ez a baj...
2013. febr. 18. 20:53
17/42 anonim válasza:
Rita: Bartha Tímea
Anikó: Nádai Anikó
Lali: Kamarás Norbert
Zsófi: Kovács Dóra
Regi: Polyák Rita
Hanna: Szarka Sára
Krisóf: Törőcsik Dániel
Joe: Varga Miklós
(ennyit tudok)
18/42 anonim válasza:
Barbi: Fantoly Nikolett
Marci: Kolozsváry Zsolt
Roli: Repiczki László
19/42 anonim válasza:
tudod én inkább interneten nézem ami engem szórakoztat. Éppen a walking dead meg a suits van napirenden.
20/42 anonim válasza:
Szia !
Anikó - Nádai Anikó
talán Rita a Bartha Tímea
és a tobbi : Fantoly Nikolett,Kamarás Norbert,Király Péter,Kolozsváry Zsolt,Kovács Dóra,Polyák Rita. ennyit tudok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!