Gravity Falls (Rejtélyek városkája). Van kedvenc szereplőtök? Ha igen, akkor ki az, és miért épp ő? :D
Stan bácsi,egyrészt mert mindig nagyokat röhögök rajta,másrészt mert egy furcsán mély figurának tartom,akinek minden oka megvan hogy olyan amilyen,még a zsugoriságának is van szerintem miértje(sejtem mi az)
Nagyon érdekel a múltja emiatt,de nem hiszem hogy egyhamar megismerjük.
Ja és amúgy nagyon szexi lett a zombicsapkodós epizódban.Nem hiába voltak a boxedzések!
Vendy mert tök jófej és mindig el engedi magát.
Ja meg Stan bácsi és Deeper.
Mabel,mert bolondos
Dipper ,mert... most komolyan! ki ne szeretné őt?
Stan bácsi, mert olyan zsugori és az ő viccei a legjobbak. :D
Soos, mert ő Soos. :D
meg Bill Cipher xD
Hmmm nem tudom Ford nekem valahol egy piiiicit s-ggfejes. Amúgy nagyon bírom, de haragszom rá szegény Stan bácsi miatt :/ és fúúú a legutóbbi rész után nem bízok benne. Eddig se tettem de most a frászt hozta rám XD
Amúgy Stanley és Bill a kedvenceim :D
Úgyhogy kiugrok a bőrömből hogy kedvenc kis dorito démonom végre újra szerepelni fog! :D
BILL!!
Nem tudom, olyan cuki és kövezzetek meg de szerintem tökre szeretnivaló.Csak úgy.
Meg persze a kecske.
A kecske az mindenképp.
De Bill is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!