Gravity Falls (Rejtélyek városkája). Van kedvenc szereplőtök? Ha igen, akkor ki az, és miért épp ő? :D
Mabel, mert egyedi, dilis, öntudatos, és nem érdekli, ha esetleg emiatt furán néznek rá. :)
De Dippert is bírom, mert jó megfigyelő, imádja a rejtélyeket, rendszerető, és mindig kiáll Mabel mellett. Ja és mert olyan reménytelenül belezúgott Wendybe! xD
Nekem a kecske, mert olyan édes amikor mekeg :D
Egyébként meg Dipper, és főképp azok miatt amit a második válaszban leírtak.
Nekem Mabel és Dipper.
Ha kettőjüket összekeverjük megkapunk engem. Nagyon szeretem a rejtélyeket és utána is járok. Mindig elpakolok magam után. Mabelből pedig: nem érdekel milyen furán néznek rám ha fura dolgod csinálok és kiállok a barátaim/barátnőim mellett. (persze a tulajdonságaimban sok rossz is van)
Nekem Dipper mert ő a legértelmesebb
Meg Stan bácsi mert csak a pénzre hajt és ez nagyon nagy poén.És mert egy hülye állat.
Soos is a kedvencem mert mindíg hülyeségeket beszél/csinál de jólelkű és kedves. Meg vicces is
+ A KECSKEEEEEEEEEEEE MERT FINOM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!