Barátok köztben Miklós és Nóra miért vált el?
Figyelt kérdés
2013. jan. 23. 21:56
1/19 anonim válasza:
Mert Miklós már tudta, hogy egy szép napon Zsófit fogja kupakolni.
2/19 A kérdező kommentje:
de szoktad nézni?
mert én így össze-vissza és nem emlékszem miért váltak el..megcsalta Nórát? kivel?
ha nézed, írhattál volna normális választ is:)
tudom, hogy csak sorozat, de én azért szurkolok nekik, bár Nóra egy fap.na
2013. jan. 23. 22:37
3/19 anonim válasza:
Egyszer régen megcsalta azzal a Majával. Akkortájt született a Timi. De szerintem az után még összejöttek.
4/19 A kérdező kommentje:
köszi, valami rémlik:)
és a Zsolt gyereke, az Oszi (:D) hova lett?
Meg volt valami, hogy a Miklós féltesójának volt egy gyereke, vagy rosszul emlékszem?:)
2013. jan. 23. 23:28
5/19 anonim válasza:
Oszi megvan, csak ritkán játszik. Utolsó nagy akciója az volt, hogy szétszabdalta a bundát. Az Attila lánya a Karolina, és a Balatonra ment valami szállodába dolgozni.
6/19 anonim válasza:
Meg is csalta Nórát azzal a Majával, de aztán sokadszorra újra kibékültek, végül azért szakítottak, mert amikor Miklós tüdőrákos volt, azt hitte meghal, akkor bevallotta a Nórának, hogy ő mérgezte meg a Claudiát, meg a többi áskálódásait.
8/19 A kérdező kommentje:
kérdezhetek még?
Boton és Nojémicska (by Magdi anyus xD) hova tűntek?
2013. jan. 26. 12:28
9/19 anonim válasza:
Ők kimentek külföldre, a Botond Kanadába rokonokhoz, a Noémi nem tudom melyik országba, de ő is rokonokhoz tanulni.
10/19 anonim válasza:
Írországba ment a rettenetes új Noémi, ha jól emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!